USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Компанія Microsoft закриває Windows?

5 Серпня 2008 09:43

Компанія Microsoft приступила до розробки нової операційної системи, яка має замінити Windows. Про це 5 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомляє BBCRussian.com, програмне забезпечення під кодовою назвою Midori, яке раціоналізує ресурси, не схоже на всі попередні продукти Microsoft. Головна відмінність Midori полягає у тому, що вона створюється як інтернет-орієнтована операційна система, яка робить програми незалежними від «заліза».
Інформація, що Microsoft розробляє нову систему, з’явилася дещо раніше, але підтвердилася цього тижня. Це трапилося, коли журналістам продемонстрували внутрішні документи компанії, в яких містився опис технології.
«Midori - одна із, систем, яку ми розробляєм. Поки проект перебуває на дуже ранній стадії розробки», - сказали представники Microsoft в інтерв’ю ВВС.
В Microsoft поки не називають терміну появи нової операційної системи і не обговорюють комерційних переспектив Midori.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Серпня 2008 19:33
ВЕБ 2.0 - форева!!!!! Щоправда, спізнилися вони. Вже давно є лінуксова версія "вебдванульних" програм ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus