USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому на Волині не дозволять розпочати мисливський сезон

6 Листопада 2014 11:25
Користувачам мисливських угідь, які не подбають про обладнання майданчиків для обробки дичини, не погоджуватимуть відкриття мисливського сезону.

Про це під час семінару з питань розвитку галузі молочного скотарства та цінової ситуації на ринку молока, що відбувся 5 листопада у Ковелі, розповів начальник Головного управління ветеринарної медицини області Богдан Лозинський.

Він повідомив, що в Україні зафіксували 9 випадків африканської чуми (протягом останніх 1,5 місяця 4 випадки – у Чернігівській області). З його слів, всі користувачі мисливських угідь на Волині мали бути попереджені інспекторськими листами про обладнання майданчиків для обробки дичини після забою.

«Вони мали надати гарантійні листи, що про всіх відстріляних кабанів у день відстрілу будуть повідомлені і, відповідно, буде відібраний патматеріал для дослідження у центральній лабораторії. У випадку, якщо не будуть обладнані такі майданчики і немає гарантійних листів, які гарантують ваш виклик, коли буде забитий дикий кабан, не погоджувати їм відкриття мисливського сезону», - наголосив Богдан Лозинський, звертаючись до начальників районних управлінь ветеринарної медицини. З його слів, це - вимога законодавства України.

Також, у контексті боротьби зі сказом, він поінформував про вимогу відстріляти 444 лисиці, які повинні бути доставлені в центральну лабораторію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сірий вовк Показати IP 6 Листопада 2014 12:36
444 лисиці і 777 далматинців. Маячня рябої кобили в лабораторії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus