USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський ветсанзавод на грані закриття

26 Червня 2014 11:50
Підприємство, яке займається утилізацією відходів тваринного походження в області, може збанкрутувати.

Про це стало відомо під час міжвідомчої наради у прокуратурі області 26 червня.

Начальник Головного управління ветеринарної медицини області Богдан Лозинський повідомив, що на Волині щороку з’являється 8 тисяч тонн відходів тваринного походження. А потужність ветсанзаводу, який розташований в області - 3-3,5 тисячі тонн. Решта - більше 4 тисяч тонн відходів - відправляється на корм звірям.

Однак підприємство збиткове, адже виживає лише за рахунок дотацій з Міністерства аграрної політики України. Завод уже кілька місяців не отримує дотацій.

З цієї причини закрили такі підприємства на Рівненщині та Вінниччині.

Борги за використану електроенергію нині реструктуризували на 3 місяці. Та завод усе одно на грані зупинки, якщо питання з фінансуванням не вирішиться, зауважив головний ветеринарний лікар області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus