USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кому на Волині обмежили пільговий проїзд

3 Червня 2015 09:18
Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації окреслив категорії пільговиків, які втрачають право на пільговий проїзд у міському, приміському та міжміському транспорті.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28 грудня 2014 року № 76-VIII з 01 червня 2015 року окремі категорії пільговиків втрачають право на пільговий проїзд у міському, приміському та міжміському транспорті.

Отже, вилучили право на пільговий проїзд учасникам війни, ветеранам праці, особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», жертвам нацистських переслідувань, дітям війни.

Разом з тим, не припинено дію постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 1993 року № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування».

Оскільки, учасники війни, ветерани праці, особи, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», жертви нацистських переслідувань, діти війни є одночасно пенсіонерами за віком чи інвалідами, з 1 червня 2015 року зазначені категорії пільговиків користуватимуться правом пільгового проїзду на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ольга Показати IP 3 Червня 2015 09:41
Велике прохання до міської влади: зробіть безкоштовним проїзд цим категоріям в певні години.Дайте добратись на роботу спокійно до 9 години. Ці бабки з самого ранку їдуть і їдуть кожен день кудись. Нехай з 9.30 їздять до16,00 безплатно.І шкода їх бідних ,але ж як пхаються і бурчать.
Корінний лучанин до Ольга Показати IP 3 Червня 2015 10:47
ШАНОВНА , ну що ви верзете! У цих "бабок" за вашим висловом життя продвжується і в багатьох дуже активно, тому вони зайняті своєю роботою! Поріг активності у людини повинен бути макс. високим- СКІЛЬКИ СИЛ ВИСТАЧАЄ!Боженька вчить ПОСТІЙНО ТРУДИТИСЬ ТА БУТИ В РУСІ. Чи для вас це "китайська грамота"? Ось і старші люди максимально використовують БОГОМ даний час! МОЛОДЬ це мине, їй зараз здається все не по чім бо не має життєвого досвіду , А НАСТУПИТЬ ЧАС РОЗПЛАТИ І буде теж старою і ці коменти у вас зміняться. А ви їх пригадайте обовязково при виході на ПЕНСІЮ, не забудьте коли стукне 60!
аяяй до Ольга Показати IP 3 Червня 2015 11:53
Соглашаюсь с вами целиком и полностью,только благодаря пассажирам которые платят наше депо живет:-) если пассажиры опять пересядут на маршрутки ,тогда может быть и введут какие-то ограничения по времени.
До Ольги Показати IP 3 Червня 2015 10:16
Ви теж станете старенька і не менше будете бурчати якщо вам вже зараз заважають люди похилого віку
степан Показати IP 3 Червня 2015 21:06
Платити повинні всі, крапка. Пенсіонерам адресна допомога, скажімо на 10 поїздок в місяць, і різко побільншає місця, так як перестанують від балди кататися, коли треба і не треба...
Андрій до степан Показати IP 4 Червня 2015 01:11
Степан, а ще 4 буханки хліба на місяць, та 2 літри води (помитись чи пити - на власний розсуд)-------------------------------------- І краще видавати в "талонах", бо грошей завдяки таким "совкам" постійно не вистачає. ********* Щоб платили ВСІ, треба щоб пенсія була не тисяча гривень. (доплатять 10 грн. на проїзд, ра бабці треба їхати з Ковеля до Луцка...) І що далі? Не можно бути таким безрозсудним. Пенсіонерам ще й квартплату платити треба, а вони щоб вижити - ще й на огороди їздять "сволота", - картоплю на зиму вирощують. Заважають деяким "буцефалам" їхати в транспорті. В мене є до тебе предложення - давай хоронити будем всіх пенсіонерів з виходом на пенсію.. Яка економія буде, та скільки місця звільниться в транспорті.. Чи гадаєш до пенсії далеко? (варто зустріти п'яного мажора чи "суддю" за кермом..)
бабка Показати IP 4 Червня 2015 06:45
Шановні дай бог вам здоровья молодь бо встарості воно ой як пригодиться будете ходити бо приймуть заборону на проізд для пенсіонерів
бабка Показати IP 4 Червня 2015 06:45
Шановні дай бог вам здоровья молодь бо встарості воно ой як пригодиться будете ходити бо приймуть заборону на проізд для пенсіонерів
Ше одна бабка до бабка Показати IP 4 Червня 2015 20:23
Гей, народе, чи ж ви не станете пенсіонерами? Чи, може, пенсія ваша буде ОГОГО! ? Ну, дай Боже. Нам важко матеріально, а живим до могили не полізеш.......
васєк Показати IP 9 Червня 2015 17:53
і бьють друг дружку злиє дикуни-а свято де.,,
Волинянин Показати IP 27 Липня 2015 21:10
Яке "виховання і мілосердя" в деяких людей даючих коментарі . Шановні дивіться на старших людей і бачте в них свою маму,близьку родичку. Якщо у вас не має поваги до старших людей у розквіті сил ,ви не маєте православної душі . Пам'ятайте в житті все бумерангом повертається назад !
Анонім Показати IP 24 Січня 2016 14:34
Запамятайте старість неминуча. Якщо ви будете мати шанс дожити до неї.А шанс дає Бог цього не забувайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus