USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кому заважав «Бандерштат» у Луцьку?

6 Серпня 2014 18:18
Організатори фестивалю українського опору «Бандерштат: перезавантаження» визнають, що гучний звук дійсно міг заважати людям, які живуть поруч з місцем його проведення. Попри це керівник оргкомітету Ігор Гузь заперечив інформацію про те, що, буцімто, дим від вогнищ, які розпалювали в наметових містечках, простягався містом, чим створював критичні незручності.

Про це стало відомо під час прес-конференції організаторів фестивалю «Бандерштат» сьогодні, 6 серпня.
Як зазначив голова оргкомітету Ігор Гузь, проведення фестивалю на луцькому іподромі дійсно спричинили деякі незручності місцевим мешканцям, зокрема через гучний звук, який лунав під час виступу. Проте зауважив, що цю проблему активно намагались вирішити:

«Дійсно є проблема. Але ми робили все можливе для того, щоб не завдавати прикрощів. Що ж стосується диму, то він був всі роки, але я особисто не чув категоричних думок з цього приводу і не думаю, що це є катастрофою».
Разом з тим, керівник оргкомітету заявив, що організація фестивалю була здійснена на достойному рівні. Також подякував міському голові Миколі Романюку, першому заступнику міського очільника Святославу Кравчуку а також представникам правоохоронних структур. Як зазначив Ігор Гузь, всі служби «спрацювали чітко» та допомагали у питаннях, що виникали.
Нагадаємо, невдоволення «димовою завісою», викликаною вогнищами під час фестивалю «Бандерштат», що відбувся у Луцьку 1-3 серпня, висловив міський голова. Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 6 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
розум Показати IP 6 Серпня 2014 18:37
А це зараз перша необхідність. Не було куди подіти 140 тисяч державних грошей. Чи це єдине на даний час джерело збагачення голови оргкомітету? Можу з цього лриводу навести українське народне прислів"я:"Чому українець бідний - бо дурний, а чому дурний - бо бідний ". Парадокс, але це про нас.
Музор до розум Показати IP 6 Серпня 2014 23:20
З усіх прочитаних постів висновок:Гузь грамотна людина, яка за допомогою заходу підтвердила слова Гімна України : Ще не вмерли України ні слава ні воля! Під часВеликої Вітчизняної війни у блокадному Ленінграді виконувалася 7-ма симфонія Шостаковича, яка зіграла велику мобілізуючу роль у створенні віри у перемогу над німеччиною. Гузь, звісно так не думав, проте його дію треба схвалювати. У такий важкий час для України зібрати молодь з України, яка розїдиться і передаст дух едності землі Української.
))) до Музор Показати IP 7 Серпня 2014 00:04
вы уверены, что на исполнение симфоний в блокадном ленинграде из городского бюджета рвались деньги? впрочем, таких, как гузь, в те годы в питере хватало. их, кстати, при поимке расстреливали. за мародерство во время чужой беды.
Навіщо до розум Показати IP 7 Серпня 2014 12:40
Навіщо місто платить казнокраду Гузю, прокуратура, податкова де ви, як можуть з міста віділятись кошти на дійство, за вхід на яке беруть гроші, і гузь їх кладе собі в карман, а якже броніжелети на АТО, в Державі кожен день помирають люди, Українці в жалобі, а ці сволочі........... дійсно фашисти, заробітчани, свято під час чумими, більше немає слів.
Олесь Показати IP 6 Серпня 2014 18:49
Самозакохане ніщо. Проспівали гроші... Краще б Целокс купили. Може життя Воінам врятувало? Але що гузю до ВОЇНІВ? (І чому його не призвали) - Бронь? Патріот картооний! Нечість скакала як навіженні. Соромно за волинську владу... якщо там такі гузі-пиріжки...
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 19:04
ну і хавало гузяра собі наїв!!!
Іра Показати IP 6 Серпня 2014 19:15
В нас така біда. А вони бандерштати мутять. Грошики деребанять! Матері синів загиблих оплакують, а вони співають. Придурки. Павло Данильчук, Захар Ткачук, Ігор Гузь ідіть в армію і на схід. Гроші, які ви просрали могли піти на броніки і врятувати чиєсь життя! Ганьба
петрович до Іра Показати IP 6 Серпня 2014 19:50
Ганьба
петрович до петрович Показати IP 6 Серпня 2014 19:52
є така думка що дурнів на світі так мало але вони розтавлені так грамотно, що трапляються на кожному кроці (( Вам не стидно - ІГОРЕ
дідо Показати IP 6 Серпня 2014 19:18
Коли по місту палять сміття. то муніципали нереагують на звернення. Начальнк муніципалів їздить по місту на ниві,порушуючи правила.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 19:24
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ А ГУЗЬ У ВІДПУСЦІ ЧИ СЬОГОДНІ ВИХІДНИЙ ДЕНЬ????? ЯКИМ ЧИНОМ ДЕРЖАВНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ ЗАМІСТЬ ВИКОННАННЯ ФУНКЦІЙ ПОКЛАДЕНИХ НА НЬОГО ДЕРЖАВОЮ ЗВІТУЮТЬСЯ ПРО ПРИВАТНИЙ КУЛЬТУРНИЙ ЗАХІД?????????? ЗА ТАКІ РЕЧІ ЯК ПРОТРІНЬКУВАННЯ КОШТІВ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ЄВРОПЕЙСЬКІ ПОЛІТИКИ САМІ ІДУТЬ У ВІДСТАВКУ...
))) Показати IP 6 Серпня 2014 19:24
як, Ігорко, діла? вже в прокуратурі?
19.56 Показати IP 6 Серпня 2014 19:59
Гузі це стидоба Волині . Гроші витрачати вміе і дурень . Кричати і співати у такий час просто ганебно.
Аня Показати IP 6 Серпня 2014 20:14
А вони Лабу з'іли і тепер, як п'явки тянуть гроші на себе любимих. 140 тисяч витянути. Хєр давби він ім таке провернути. Краще б ті гроші пішли б на потреби неповносправних діток і наших хлопців на сході
Кеп Показати IP 6 Серпня 2014 20:58
Гузя треба позбавити державного службовця і на схід завести щоб розуму набрався. щоб всяка хрень не стріляла в голову
ЮЛЯ Показати IP 6 Серпня 2014 21:11
дик він вже давно вичислений - зараз тільки момент треба...
Депутатка Показати IP 6 Серпня 2014 21:14
Боже, скільки ідіотів. І кому з них Ігор Гузь дорогу перейшов? Мабуть, на якесь чмерило наїхав справедливо, от воно і тявкає.
До депутатки і д і о Показати IP 6 Серпня 2014 21:37
Гузь це неук,який вміє бла-бла,а в своєму житті собачоі будки непобудував.Скоро хлопці повернуться зі сходу і буде він раком на майдані стояти наволоч.
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2014 22:09
На сьогодні на Волині влади не має ніякої, це якесь управління культури у вишиванках. Не депутати а якийсь зброд інструкторів комсомолу, вони що справді думають що вони депутати?
Церковна миша Показати IP 6 Серпня 2014 22:50
Наші депутати абсолютно не відстоюють інтереси народу, який їх обирав. Вони навіть своєї думки відстояти не можуть (бо в більшості її просто нема). Не обласна рада, а збіговисько старих бзд*нів-популістів. Щодо Гузя можу сказати, що абсолютно не підтримую його політичні погляди, проте людина має свої переконання і відстоює їх, а ще деколи перетрушує те старе луб"є, яке засідає в нашій обласній раді. ДАЙТЕ ДОРОГУ МОЛОДИМ.
Й Показати IP 6 Серпня 2014 23:42
Тепер ясно чому Данильчук Павло і Захар Ткачук так рвали глотки щоб Лабу скинути. Прислужники Ігорка. А такими революціонерами прикидувались. Посади вибили собі, гроші гребуть і ніхто не мішає. 140 тис. Забрати з міськоі ради в такий важкий час. І на все наплювати.
До Гузя Показати IP 7 Серпня 2014 00:04
Я б ще зрозуміла завести співунів на схід щоб хлопці наші трішки відволіклись. З Волині скільки хлопців загинуло, а ви танці, костри, співи, п'янки організовуєте. Зрозуміло що маєте відкати. Щей державним коштом. За таке варто прокуратурі зреагувати. Ви скинули Клімчука, а чим ви кращі? Краще б за ті кошти допомогли б нашій бригаді на сході. 140 тисяч пустити на якусь ...коли наші там пють воду з калюжи
петрович до До Гузя Показати IP 7 Серпня 2014 08:59
чим Ви кращий пане ігоре за клімчука?? може ви відремонтували яку лікарю чи яке відділення; може ви дитячому садочку чи школі допомогли; може ви підняли економіку та відкрили нові робочі місця; може ви побороли корупцію на всіх щаблях влади; може ви вирішили проблему незаконного видубутку піску; може ви допомогли діткам та сім'ям військовослужбовців які зараз на сході; а може це не ШАШКОЮ махати і гасла кричати а тут потрібно працювати а не протирати штани як в школі
Олесь до петрович Показати IP 7 Серпня 2014 10:50
Бути типу революціонером- легко. Вічний проткстпроти чого небудь. Проти Климчука, проти ментів, проти будівництва, проти.... АЛЕ- хлопці, ви при владі. Треба починати за... - Будувати, планувати, приймати рішення... непопулярні... А ці люди психологічно "не заточені" на працю. Вони- власне гузь - ніколи не працювали. Так, трошки ПОБУЛИ дрібним клерком-. потім помагальником депутата - дегенерата... ну НЕ ВМІЄ воно робити! І не хоче... Та й нащо- життя і так вдалося!!! Бандерштат - фестиваль спротиву, Надзвичайно актуальний в часи янука. Недарма борис придумував "альтернативні" заходи. Гузь гарно робив справу як громадський активіст. Та час змінився хлоачаки "залетіли" у владу. А психологія революціонера - руйнівника залишилась. Це сумно. Ще й пакі спокуси. Руки можна по лоуті убюджет запустити. 140 т. гр на фестиваль, в час коли йде війна і СОЛДАТИ не забезпечері елементарним- перебор. Злочин. ( Комент про Ленінград та симфонію Шостаковича доповню- грали музиканти БЕЗКОШТОВНО, в патріотичному пориві). Можливо щось і треба було зробити. Але в іньшому форматі,з огляду на ситуацію, на добровільних засадах, без бюджетного фінансування, без плясок на крові...Та тут потрібен ІНТЕЛЕКТ, ТАКТ, РОЗУМ. А є лиш порив революціонера та пиха чинуші.... ото ж і пише Петрович"чим Ви кращий пане ігоре за клімчука?? може ви відремонтували яку лікарю чи яке відділення; може ви дитячому садочку чи школі допомогли; може ви підняли економіку......" далі по тексту.... Та не МОЖЕ ВОНО нічого!!!! неВМІЄ... РУЙНІВНИК...
Володимир Показати IP 7 Серпня 2014 05:41
Бандерівский фестиваль заважав тисячам волинян, родичів яких закатували попередники Гузя по усіх селах Волині!
сірий вовк Показати IP 7 Серпня 2014 08:48
Гузю плюй в очі, він буде казати, що то Божа роса. Людина абсолютно, повторюю, абсолютно без натяку на найменшу краплину совісті.
Сонячна Показати IP 7 Серпня 2014 09:28
чим КОРИСНИМ займається той Гусь??? нічим!!!! гамнюк!!!
Сонячна Показати IP 7 Серпня 2014 09:31
Люди по гривні допомагають пораненим, хто як може....а ви...недоумки-залатая маладьож.....вам все гульки...положинський точно підмітив - що на бандерштаті - нам усе до сраки..да, саша??? нам до сраки..що гинуть хлопці..нам головне на повну котушку горланити......барани!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus