USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кому заважає авторинок у Луцьку

29 Жовтня 2014 10:53
У четвер та неділю у Луцьку в районі КРЗ працює авторинок. На продаж там виставляють сотні машин. Часто ставлять їх на газонах, блокують доїзд службових авто на підприємства, які там є. Крім того, як вважають лучани, - це створює екологічну небезпеку, адже поряд нафтобаза.

Зараз під стінами луцької мерії відбувається малочисельний протест, де у залі засідань Луцькради триває чергова сесія.

«Цей горе-авторинок знаходиться у промисловому районі. Ми прийшли сюди, щоб добитися правди. Адже ми там працюємо, а коли там авторинок – навколо страшне засилля авто. До нашого підприємства блокують в’їзд і ні заїхати, ні виїхати машиною. Це повний бардак. Також поряд є нафтобаза і, у випадку пожежі, рятувальники не доїдуть», - пояснює чому прийшов під стіни адмінбудівлі Тарас Сачко.
Окрім того чоловік додає, що вони місяць тому надіслали звернення чиновникам з проханням перенести авторинок чи його впорядкувати, однак відповіді не отримали й досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
КРЗ Показати IP 29 Жовтня 2014 11:17
Давно пора перенести авторинок, парковка на кругу спортила весь газон, куди дивиться ДАІ? Вони стоять поряд і пинять всіх з тимчасовими номерами, а те що під носом стоянка на газоні то нічого. Поштрафувати тих рагулів парковки і бюджет міста наповнити, стаканчиками, торбинками і лушпинням з насіння ці європейські торгаші зас..али весь район.
саша Показати IP 29 Жовтня 2014 11:18
континіум прийшов. від кільця 100м ногами не дійдуть
лучанин Показати IP 29 Жовтня 2014 11:24
танком проїхатись, і буде порядок.Як мер Вільнюса зробив , проїхався бетром по оленям які паркуються як мудаки і порядок
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2014 14:22
Будьте розумнішими! Біля Цукрового вже зачистили землю, загородили і хочуть туди ринок перенести. Щоб хлопці-торгаші кожен платив гроші, а не так як зараз біля КРЗ можна і на халяву жигулика продавати. Тепер, щоб перенести туди ринок починають підсилати тітушок під міськраду, щоб рада заборонила ринок біля КРЗ, а перенесла на нове місце, де будуть дерти гроші з усіх + доїхати туди на маршрутці важко.
зомбі Показати IP 29 Жовтня 2014 15:25
цікаво , а що там лисий чувак у червоній куртці робить ? це 99,9% - працівник фірми Континіум ! Мабуть Єремеєв послав своїх клерків разом зі своїми авто, щоб зробили фіктивну тусовку........!
алекс Показати IP 29 Жовтня 2014 17:37
давно пора прибрати ту х-ню... так там хлопці гроші заробляють та не такі і великі, але ж можна все те впорядкувати - пооб... кали все, після ринку повний срач, а той парксервіс бабки бере а нічого не робить, тай думаю бюджету нічого не перепадає. хто був на тому базарі - бачив - авто кругом! ні туалету ні смітника - брєд!!! такій гнійник... мабудь хтось з місцевих депутатів там не маленьке бабло косить.
Волинянин Показати IP 30 Жовтня 2014 11:58
Переносити не варто, наш ринок зають у всій Україні, коли перенести можна втратити популярність ринку. А те щоб його розвивати то давно треба, там гроші беруть не малі а за скільки часу нічого не зробили. 1. Зробіть більше місця, щоб всі бажаючі могли заїхати на територію, (там кругом поле, місце дозвояє розширитись) 2. Зробіть мінімум 4 в’їзда та виїзда, На окружну дорогу можна зробити виїзд, Заберіть машини з дороги, зробіть по дві смуги в одному напрямі. 3. Зробіть нормальний туалет. 4. Офісні приміщення, де можна виписати довідку-рахунок, переписати автомобіль, страховку. Провірити гроші. Не забувайте, що ринок - це потік інвестицій, яких зараз не вистачає нашому місту, Втратити його легко, Його треба розвивати. А не забирати все бабло в карман і нічого не робити. Якщо власники не можуть навести порядок, то дайте тим хто це може зробити. В нас дуже багато людей їздять за кордон, бачили всі ринки Європи, вони знають як повинен виглядати авторинок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus