USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комунальні лікарні долучаться до програми медгарантій з 1 квітня 2020

17 Вересня 2019 08:59
Комунальні заклади охорони здоров’я мають долучитися до програми медичних гарантій з 1 квітня 2020 року, на це виділено 14,6 млрд грн.

Про це йдеться в проєкті закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік», передає Укрінформ.

«Комунальні заклади охорони здоров’я мають долучитися до програми медичних гарантій з 1 квітня 2020 року. У зв’язку з цим враховано збереження до 1 квітня 2020 року надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі 14,6 млрд гривень. З метою підтримки комунальних закладів в системі охорони здоров’я, які не надають медичних послуг за програмою медичних гарантій, передбачено з 1 квітня 2020 року нову субвенцію на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я в обсязі 1,5 млрд гривень», – ідеться у документі.

Зазначається, що заклади охорони здоров’я, які перебувають у сфері управління МОЗ, Національної академії медичних наук, Державного управління справами, Національної академії наук, Міністерства соціальної політики та не укладуть договір з Національною службою здоров’я про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, отримають підтримку за рахунок коштів державного бюджету за бюджетними програмами головних розпорядників коштів, у сфері управління яких перебувають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus