USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комунальні підприємства на Волині нарощують борги з зарплатні

12 Травня 2009 11:50
Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати у Волинській області станом на 7 травня – 14,9 мільйона гривень. Про це під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка розповів начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимир Кец, – повідомляє 12 травня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Кеца, найбільше заборгованості припадає на економічно активні підприємства – 13,3 мільйона гривень, або ж 89,3% від загальної суми боргу по області. За попередній місяць загальний обсяг заборгованості зменшився на 8,4 мільйона гривень. Володимир Кец розповів, що практично всім шахтарам ДП «Волиньвугілля» виплатили заробітну плату.
 
Серед міст «лідирують» по боргах Луцьк – 8,7 мільйонів гривень і Ковель – 1,9 мільйонів гривень.
 
Заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах комунальної форми власності продовжує зростати і станом на 7 травня становить 2,9 мільйона гривень. Найбільш скрутна ситуація – на Луцькому підприємстві електротранспорту. Крім того, є проблема невиплаченої зарплати і на житлово-комунальних підприємствах обласного центру. Сума боргів – приблизно 900 тисяч гривень. На думку пана Кеца, в середині року варто заслухати владу Луцька щодо реформування галузі житлово-комунального господарства у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus