USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Комунальну газету надалі фінансуватимуть з бюджету Луцька

13 Січня 2016 17:38
Попри ухвалення парламентом нового закону «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», комунальну газету «Луцький замок» у 2016 році фінансуватимуть за кошти міського бюджету.

Про це йшлося під час спільного засідання постійних комісій міськради з питань соціального захисту і охорони здоров'я, з питань торгівлі і підприємництва, з питань міжнародного співробітництва щодо обговорення бюджету 13 січня.

Депутат Алла Надточій зауважила, що в рамках міської програми «Прозора влада» на фінансування комунальної газети «Луцький замок» передбачалося 370 тисяч гривень. Відповідно до нового законодавства, органи місцевого самоврядування будуть виведені зі складу співзасновників друкованих видань.

Вона запитала міського голову Миколу Романюка, чи буде фінансуватися видання з міського бюджету в 2016 році.

Міський голова відповів, що фінансування триватиме, тому що процес виведення лише планують. На його думку, якщо видання виведуть з балансу міського бюджету, міськраді доведеться платити за публікацію рішень сесії не 370, а, наприклад, мільйон гривень. Він наголосив, що розцінки сантиметру квадратного в засобах масової інформації тепер високі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АС Показати IP 13 Січня 2016 17:49
Романюк-телепень це вже медична дисертація куча людей безробітних газети вже навіть пенсіонери не читають, доріг не має, місто грязне, туалетів не має, медицини не має ліків не вистачає-давай газету рятувати???? Роботу людям дайте скотиняки!!!!
Цикл Карно до АС Показати IP 13 Січня 2016 22:48
Добровільно-примусово заставляють підприємства підписуватись на цю пусту рептильку. Наше підприємство вимисує десь 60 екземплярів - отак і виживають ці дармоїди.
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 18:26
мабуть раманюк одержує регулярно премію за здачу макулатури
Вчитель Показати IP 16 Січня 2016 20:41
Таке свинство заставляти вчителів виписувати газету.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus