USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Комунальники Луцька не справилися зі снігом. ФОТО

29 Листопада 2010 15:36
Перший робочий день останнього осіннього тижня розпочався у Луцьку сильним снігопадом. Зимова погода стала прокляттям для водіїв міста і черговим тестом на готовність – для комунальників. Для останніх сніг, як завше, став повною несподіванкою.

Усім, хто мав намір не спізнитися на роботу, потрібно було завчасно виходити з дому – через снігові замети швидко рухатись стало важко і людям, і транспорту.

І хоча перший сніг лучани побачили ще в післяобідню пору 27 листопада, однак 29 листопада на Луцьк впало ще більше снігу, аніж протягом двох останніх днів.

Попри спроби комунальників очистити дороги від снігу, у місті більшає кучугур і брудної снігової каші. Пішоходи змушені оминати сніжні горби, витоптуючи стежинки.

Кучугури поки не вивозять, їх розміри ростуть. Вони лежать вздовж кожної вулиці, біля пішохідних переходів, на центральних вулицях міста.

Замело, подекуди й до невпізнаваності, рекламні борди та вивіски. Така ж ситуація із лавками в центрі міста – до них нікому не має діла.

Поблизу магазинів та кафе вовтузяться працівники – власноруч чистять територію від снігу. Деякі навіть убезпечують слизькі східці – прикріплюють покриття, на якому відвідувачі не будуть ковзатись.

Автомобілі добряче замело. Ті автовласники, які залишають ночувати свої машини на вулиці, мають додатковий клопіт – свої автівки вони змушені відчищати від снігової ковдри хто як – віниками, руками, ганчірками.


Водії маршруток розповідають, що якщо на центральних вулицях хоча б видно слід комунальників, то до окраїн нікому нема діла. До прикладу, складна ситуація на вулиях Теремнівській та Вересневій. Нерозчищені дороги й у районі Вишкова.

Як розповів луцький таксист Сергій Трофимчук, нерозчищеними є вулиці Січова, Верещагіна та Добролюбова. «Важко їздити по всіх вулицях. Двічі ледь у аварію не потрапив. Один раз за кілька сантиметрів від іншого авто встиг зупинитися. Тяжко їздити в Теремно, на Вересневій купа снігу, та його там ніколи не прибирають. Їздив сьогодні по вуличках в районі ДПЗ – та ж ситуація. Якщо центральні вулиці більш-менш очищені, то по околицях – ні», - зауважив лучанин.

Нагадаємо, 29 листопада попри запевнення комунальників про те, що дороги Луцька від снігу очищаються справно, працівники Державтоінспекції стверджують, що комунальні служби Луцька виявилися «не готовими до прибирання» наслідків хуртовини, адже для безпеки автомобілістів стан дорожнього покриття бажає бути кращим.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
VSC Показати IP 29 Листопада 2010 16:09
Вот первый экзамен для нового мера. Можно смело ставить "2".
ursa Показати IP 29 Листопада 2010 16:27
Така ж ситуація із лавками в центрі міста – до них нікому не має діла. Какой идиот в такую погоду будет сидеть на лавке? :D :D :D
Шиба Показати IP 29 Листопада 2010 16:41
Винен Шиба!!!
Клімчук Показати IP 29 Листопада 2010 17:02
Романюк, досить сидіти в кабінеті, йдіть очищайте власникам приватні автомобілі!!! Ха!!!
Є Показати IP 29 Листопада 2010 17:03
Даішніків з лопатами на розчистку снігу!!! Хоч якась користь буде!!!
:) Показати IP 29 Листопада 2010 17:22
А вони з снігом вже багато років не справляються...
Стрийко Показати IP 29 Листопада 2010 17:49
Сьогоднішній сніг - це провокація конкурентів Миколи Ярославовича! За графіком, він повинен був піти не раніше 1 грудня!!!
vgolos Показати IP 29 Листопада 2010 19:08
На сайтах погоди давно було видно коли піде сніг і казати, що сніг раптово випав, та комунальники не очікували - смішно! Мер ще "конкретно" у крісло не вписався! :)
АРМАДА Показати IP 29 Листопада 2010 19:44
Микола Ярославович Сніг вам дістався від Шиби тому валіть все на нього. Не Барське це діло снігом займатись.
ЛітРедактор Показати IP 29 Листопада 2010 19:55
Ото вже й вигадують тут, як завжди!!!Вже "якісь провокатори" взяли й снігу "спєцом" накидали багато зверху на місто з Романюком))))))
Правдивий Показати IP 29 Листопада 2010 20:05
Люди добрі, якщо уважніше придивитись до фотографій, то вулиці всетаки прочищені, тротьуари теж, навіть чистяться прибудинкові території. Чесно кажучи, в минулому році було гірше, і це правда. А те, що лежить сніг в кучугурах, на машинах і по інших місцях, що незаважають руху - так зима не літо. Їздити треба уважніше, а нелетати як придурки. В цілому враховуючи відсутність коштів, необхідної кількості техніки справились комунальники на тверду четвірку. Я вважаю, що преса предвзято ставиться до комунальників. краще візьміть лопату і прочистьте хоч метр квадратний снігу біля свого офісу, прилеглу територію якого згідно Закону України про благоустрій зобовязані утримувати в належному стані. Дякую комунальникам, я чекав гіршого!!!
ноГГано до Правдивий Показати IP 30 Листопада 2010 10:20
вам наверное очки мешают увидеть какие сугробы были на тротуарах и дорогах пока не потаяло.НИКТО НИЧЕГО НЕ УБИРАЛ.Каждый день езжу по городу и с тех пор как пошел снег ни одной снегоочистительной машины не было.Так что уважаемый не выдумывайте и не оправдывайте
VSC до Правдивий Показати IP 30 Листопада 2010 10:41
И где это снег убран? Даже на пр. Воли тротуары покрыто льдом. Какая четверка??? Два, и не выше.
Стрийко Показати IP 30 Листопада 2010 10:32
Щоб якісно вирішити проблему зі снігом меру потрібно навчити двірників ловити його, поки він ще не долетів до землі!
:) Показати IP 30 Листопада 2010 11:54
Несподіваний сніг - перша ганьба Луцького мера! Ноу-хау: не розчищені бордюри на зупинках. З розчищеної зупинки треба через кучугуру мокрого снігу лізти в маршрутку. Замість ліпити "людяні" борди, краще б в очікуванні виборів знайомились з комуналкою міста, Миколо Ярославовичу.
Журналіст Показати IP 30 Листопада 2010 13:02
Пропоную змінити слоган в рекламі. Випав сніг? Сиди вдома! Прості речі рятують життя... нервовим клітинам. А фоторепортаж - класний. певно, Іринка робила...
хвора до Журналіст Показати IP 30 Листопада 2010 19:38
Цілком згодна. Сьогодні оце прочитала репортаж і ...та ну,її, ту роботу! не пішла.сиджу вдома. хворію... он дитина прийшла. вдубла. каже ледь добралася, заледве в тих кучугурах не загубила чоботи:))
D Показати IP 30 Листопада 2010 16:14
Просто жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus