USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зі снігом на дорогах складно, але не катастрофічно, - ЖКГ

29 Листопада 2010 10:22
Ситуація на дорогах Луцька складна, але не катастрофічна, - вважає директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Зі слів Кубіцького, на даний час на дорогах міста працює 5 очищувальних машин, 1 грейдер, 2 грейдерні навантажувачі та 16 одиниць очищувальної техніки.

Розчищати дороги розпочали ще в суботу (нагадаємо, перший сніг у Луцьку почав падати близько 16:00 у суботу, 27 листопада. Через снігопад очисні машини почали працювати на вулицях з 3 години ночі, а тротуари розчищати почали з 6 години ранку.

Станом на 10 годину тротуари розчищені повністю – сказав Кубіцький. Проїжджі частини доріг планують довести до ладу вже до обіду. Проте ситуацію ускладнює сніг, що продовжує падати.

Зокрема, зараз очисні машини працюють на вулицях Суворова, Коперніка та маленьких вуличках, тоді як центральні вулиці міста, а також проспекти Молоді, Соборності, Відродження та вулиця Ветеранів розчищені повністю, - повідомив Кубіцький.

«Ситуація під контролем» - запевняє директор департаменту ЖКГ міста.

Як повідомив Кубіцький, для безпеки руху автомобілів на дорогах міста у випадку ожеледиці заготовлено 3800 тонн піщано-соляної суміші. Окрім того кожен ЖЕК міста також підготував свої запаси піску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Для лучан!!! Показати IP 29 Листопада 2010 13:08
Де тупоголові ментюри-гаішніки!!! Самі не працюють, вміють тільки хабарі брати і недостовірну інформацію викладати!!! Не щоб попрацювати з власниками машин, щоб не ставили автомобілі на проїжджій частині, щоб комунальникам легше було прибирати! Для прикладу вул. Винниченка
Кубицький Показати IP 29 Листопада 2010 14:32
І пр.Волі
Dyssja Показати IP 29 Листопада 2010 18:47
таке враження що люди що говорять що все чисто і гарно ніби живуть в іншому місті. Не пройти не проїхати машини заносить а ходити пішки взагалі майже неможливо. Сьогодні на кальці 40кв була аварія хоча рух машин був не швидкий, а все через не розчищені дороги і голольод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus