USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Комуністична партія планує наростити відсоток на виборах, – Пхиденко

9 Жовтня 2008 17:30
Комуністична партія піде на вибори і має кілька відсотків наростити. Такий прогноз дав 9 жовтня у телефонному коментарі «Волинським Новинам» очільник Волинської організації Комуністичної Партії України Станіслав Пхиденко.
«Указ Президента про дострокові вибори спричинив чимало не з’ясованих із точки зору Конституції, закону проблем. Припинена діяльність Верховної ради, а її просять, щоб депутати затвердили зміни у бюджет, виділила кошти на вибори, вирішували інші проблеми», – зазначив головний комуніст Волині.
На його думку, відповідальність за ситуацію несуть помаранчеві сили: БЮТ і блок, який фактично очолював Президент. «Назвавши себе демократичною коаліцією, вони не змогли поділити владу і не вирішили жодного питання протягом року. А тепер народ і політичні сили мають нести за це відповідальність», – наголосив пан Пхиденко.
«І хоч воно одягається у пристойні шати чинного закону, постає питання: кому це треба було і чи був це єдиний вихід із ситуації ? Безумовно, ні», – вважає очільник волинських комуністів. Він зазначив, що радіти українцям із приводу указу не варто. Вибори затиснуті в часові рамки і провести їх буде важко.
Що ж до результатів нового волевиявлення, то «в Україні прогнозувати – справа непроста». «Що б хто не передбачав – вилізе шило з мішка, яке ніхто не зміг би передбачити. Однак наша сила піде на вибори, і ми маємо кілька відсотків наростити до кількості депутатів у 27 чоловік в останній Раді. Ми переконані, що виборці нам виявлять більшу довіру», – заявив Станіслав Пхиденко.
Підстава для такого прогнозу те, що українці усвідомлять: «Комуністична партія – єдина сила, здатна навести лад в Україні: в економіці, політичному устрої, в фінансах і так далі». Проте для цього, за словами пана Пхиденка, виборці мусять стати більш політично грамотними. «Вони повинні мислити не про те, яка Юля красива і як вміє гарно обіцяти, а про те, що її двічі призначали на Прем’єра – і двічі вона не здатна була нічого зробити. А Ющенко на посту Президента теж нічого, крім війни з урядом, не робив», – резюмував очільник КПУ на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 17:35
Хто цього кмуняку опублікував на сайті. Я вас благаю, забудьте комуністів! Чим менше ми говоритимемо про цих червоних злочинців
Гордий комуняка Показати IP 9 Жовтня 2008 18:15
Червона шизофренія косить ряди волинян. Якщо вже дістали з нафталіну Пхиденка, то опитуйте ще й інших очільників псевдопартійок: вітренківців, представників партії мусульман, угорців, пенсіонерів і т.д.
Байдужий Показати IP 10 Жовтня 2008 16:45
КПУ покращить результат? А чому б і ні.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 13:02
Я б радив йому придбати і "наростити" вірьовочку для себе і своїх клоунів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus