USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Конгрес включив до оборонного бюджету допомогу Україні на 300 млн доларів

8 Грудня 2021 08:44
Проєкт оборонного бюджету США (NDAA) на 2022 фінансовий рік передбачає виділення 300 мільйонів доларів на допомогу Україні, повідомили західні ЗМІ. Цю суму, зокрема, передбачається витрачати на підтримку українських збройних сил, пише Радіо Свобода.

Крім того, 150 мільйонів доларів пропонують виділити на ініціативу гарантування безпеки Балтійського регіону.

Загальний розмір оборонного бюджету, як передбачається, становитиме 770 мільярдів доларів.

Текст документу опублікували 7 грудня, після того, як президент США Джо Байден і президент Росії Володимир Путін протягом двох годин обговорювали по відеозв’язку ситуацію довкола України та інші спірні питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Грудня 2021 09:18
Люди схаменіться невже ви хочете вбивати один одного, невже ви хочете хоронити рідних і близьких! Вони доларів ще напечатают а вас вже ніхто не верне! Для них вигідна ця війна, а для вас???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus