USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Консультації про заступників Грицюка ведуться лише на чутках

11 Вересня 2008 12:00
Наразі лишається відкритим питання, чи справді ведуться консультації поміж фракціями Волинської облради стосовно двох нових заступників нових заступників голови представницького органу. Про це 11 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів у телефонному коментарі представник фракції Блоку Клімчука «Рідна Волинь» Іван Корсак, у нього немає інформації про подібні консультації. За словами пана Корсака, він учора двічі розмовляв із лідером блоку Борисом Клімчуком, і жодної думки про переговори не почув.
 
Аналогічне становище із фракцією ПР в облраді. Керівник фракції регіоналів Петро Пронь наголосив, що з ним і головою партії Анатолієм Горбатюком ніхто ще не домовлявся.
 
«Мене вчора запрошував до себе Анатолій Грицюк, але він просив, аби наша фракція підтримала звернення. Ми відмовилися, бо не хотіли бути третіми у цій сімейній драмі», – зазначив Петро Пронь.
 
Водночас представник СПУ Олександр Гоцка також запевнив, що з ним консультації стосовно нових заступників голови Волиньради не велися. Щоправда, зізнався пан Гоцка, на рівні чуток, такі переговори тривають.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus