USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

ВООЗ рекомендує скасувати заборони на міжнародні поїздки

20 Січня 2022 08:44
Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендувала скасувати або послабити обмеження на міжнародні поїздки.

Як зазначили в організації, ці заходи неефективні проти штаму коронавірусу «Омікрон». Про це йдеться в заяві Комітету ВООЗ із надзвичайних ситуацій, пише Главком.

«Скасувати або послабити заборони на міжнародні перевезення, оскільки вони не приносять користі й продовжують сприяти економічному і соціальному стресу, з яким стикаються держави-учасниці», – йдеться в заяві.

У ВООЗ відзначили неефективність заборони на міжнародні перевезення як заходу боротьби з поширенням штаму «Омікрон». В організації вказали, що вимоги до пасажирів носити маски, надавати результати тестів на коронавірус або сертифікати про вакцинацію, а також відправляти на карантин тих, хто прибуває в країну, мають спиратися на оцінку ризику і не створювати фінансовий тягар для мандрівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 20 Січня 2022 14:52
Трохи пограбували країни. За державні кошти вакцина, за державні кошти преміальні за щеплення. Все з платників податків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus