USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Русскій карабль», напрямок – на х*й, паляниця і PornHub: воєнний гумор надихає українців боротися з окупантами

27 Лютого 2022 11:24
Вже четвертий день наша Україна всіма силами захищається від підлого вторгнення російських окупантів. Сміливі українські військові та й звичайні українці не віддають ворогу жодного сантиметра землі. Проте українці тримаються не лише на полях бою, а й в інформаційному просторі – вже у перші дні в мережі з’явилися сотні смішних мемів та карикатур, які множаться та ширяться у геометричній прогресії.

Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало підбірку «мемасів» та смішних жартів про «русскій карабль», напрямок росіянам – на х*й, слово «паляниця» і бабу Надю.

Чи не найпершим поширеним мемом став «русскій воєнний карабль, іди на хуй», який присвячений захисникам острова Зміїний. До слова, за першими повідомленнями усі воїни на острові загинули, оскільки з ними обірвався зв’язок, але потім з’явилася інформація про те, що хлопці живі.
Використав цей мем і Автодор, написавши на вказівних знаках напрямок руху для росіян. А у мережі почали писати, що нарешті дорожня служба зробила все правильно.
Чимало мемів присвячено геройству різних верств українського населення, зокрема про гопніків, які відп***ли москалів та віджали БТР; циганів, які вкрали танк; жінку, яка сказала російським солдатам покласти в кармани насіння, щоб воно файно росло, коли вони ляжуть в українську землю.
Є й меми про екскурсії росіян до Києва та про державні програми для них.
А меми про паляницю та «в Україні а не на» навіть допомагають виявити рашистів.
Багато мемів з’явилося після відключення Росії від популярного сервісу PornHub, тож тепер вони збуджуються на український прапор.
Україну підтримали навіть Сімпсони.
Решта мемів – про мертвих російських солдатів, яких відключили від SWIFT, вже легендарну баба Надю, прийом НАТО до ЗСУ, коктейлі Молтова та мітки. Сміємося, українці та волиняни, бо якщо ми продукуємо гумор навіть у такі складні часи, то ми обов’язково переможемо клятих москалів!


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus