USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Чим, на вашу думку, закінчиться епопея з вилученим контрафактом Нестерука?

26 Квітня 2017 14:12
Горілка без належних акцизів по 36 гривень за пляшку – склад контрафактного алкоголю луцького депутата, очільника фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука «накрили» журналісти 19 квітня.

Аби порушників таки притягнули до відповідальності, кореспонденти ТРК «Аверс» та члени громадського формування «Варта порядку» чергували цілодобово біля складу, аби всю горілку не вивезли з території. Тим часом різні державні структури два дні визначалися з дозволом на обшуки складу - подейкували навіть, що голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик телефонував до керівництва ДФС в області, аби справу «залагодили». Тому, поки перевірка не їхала, склад працював цілодобово, пляшками тарахкотіли всю ніч. А один з охоронців наступного дня накинувся на оператора з побоями.

Зрештою працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області таки вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів луцького депутата Петра Нестерука у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Утім що насправді криється за цим вилученням?

Тож, як вважають волиняни: чи може восторжествувати справедливість, чи справа, як то часто буває, буде зам'ята?

Волинянам пропонують напівжартівливі варіанти відповідей, розраховуючи на те, що «у кожному жарті є доля правди». В дійсності ж справа – неабияк серйозна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
peto Показати IP 9 Травня 2017 09:48
Таких депутатів по всій Україгі від президенського блоку Солідарність чимало. нестерук мав прикриття і не виключено що великі гроші за продаж продукції відправляв далі а тому вий де сухий із води

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus