USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Концептуальний геймерський ноутбук з трьома дисплеями

2 Січня 2009 12:04
Для тих, хто знає сенс в іграх та ігрових ноутбуках, пропонується концепт саме такого ноутбуку від дизайнера Кайла Черрі. Про це 2 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, він оснащений 3-ма (!) розсувними OLED-дисплеями сумарною діагоналлю 26 дюймів, але здатний складатися до розміру 13-дюймового ноутбука і судячи по зображеннях, його можна назвати справжнім трансформером, оскільки він може приймати вельми різноманітні форми.
Швидше за все, дивлячись на його розміри і товщину,виникає питання, куди ж помістяться всі ті компоненти, які зроблять цей ноутбук достатньо могутнім для того, щоб він вважався геймерським?
Відповідь тут можлива тільки одина: це все-таки ноутбук майбутнього і, можливо, через пару років все необхідне залізо вже зможе поміститися не тільки в такий, але і в тонший корпус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus