USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Континіум-Волинь-Університет» вдруге переміг у Чернігові

24 Жовтня 2015 16:39
У матчі-відповіді проти чернігівського «Педуніверситету-ШВСМ» луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» здобула «суху» перемогу.

«Педуніверситету-ШВСМ» - «Континіум-Волинь-Університет» - 0:3 (21:25, 27:29, 20:25)

Після важкого матчу першого ігрового дня, коли волинянки ледь не програли в Чернігові, вони були налаштовані здобути повноцінні три очка. Хоча підопічні Богуслава Галицького таки перемогли, не поступившись жодною партією, гра не була легкою. В кожному сеті господарки вели у рахунку: 16:12 – у першому, 13:5 – у другому, 14:7 у третьому. Та кінцівки завжди були за лучанками. Головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький розповів, що навмисне відпускав суперників вперед, аби спантеличити їх, а потім догнати і перегнати.



«Не скажу, що наша гра суттєво відрізнялася від вчорашнього матчу, та дівчата почали веселіше грати в атаці. В кожній партії ми відпускали суперника на 5 очок, а потім наздоганяли їх. Це трошки ризикована тактика, та, як виявилося, - ефективна. Далі нам потрібно буде грати серйозніше, адже попереду нас чекають набагато сильніші суперники», - пояснив Галицький.

В інших матчах туру запорізька «Орбіта» двічі перемогла рівненську «Регіну» - 1:3, 0:3 – і закріпилася на вершині «турнірки». Тернопільська «Галичанка» на виїзді взяла п’ять очок у матчах з вінницьким «Медуніверситетом» - 2:3 та 0:3. А Южненський «Хімік» обмінявся перемогами з «Сєвєродончанкою» - 3:0 та 0:3.

У третьому турі лучанки вдома прийматимуть «Медуніверситет». Ігри відбудуться у залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) у п’ятницю, 30 жовтня, о 18:00 та у суботу, 31 жовтня, о 12:00.

Зазначимо, цього сезонну у вінницьку команду перейшло двоє екс-гравців з луцького «Континіуму» - Анна Житовоз та Юлія Козачковська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
влад) Показати IP 24 Жовтня 2015 22:02
любімки мої) так тримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus