USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Континіум-Волинь-Університет» виходить з кризи

26 Січня 2015 11:30
У матчі-відповіді луцькі волейболістки показали набагато впевненішу гру, ніж у першій грі. Нагадаємо, тоді волинянки змушені були грати аж п’ять партій. У другій грі переможець визначився за 57 хвилин ігрового часу.

«Континіум-Волинь-Університет» – «Білозгар-Медуніверситет» - 3:0 (25:10, 25:9, 25:17)

Одну з найкращих ігор зіграла екс-капітан лучанок Юлія Молодцова. З самого старту гри вона виграла шість м’ячів на своїх подачах – 6:0. Виправити хід гри гості намагалися до технічної перерви – 8:6, але їх знову підвів прийом. Ще чотири пункти поспіль на подачах набрала з’язка ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна Житовоз – 12:6. Після цього вінничанки вже не могли зупинити луцький «Континіум». Партію закрила молодша Молодцова ефектними двома ейсами – 25:10.

«Круте піке» вінницького «Медуніверситету» продовжилось і в другому сеті – 9:1, 12:3. Волинянки навіть не дозволили гостям дійти у рахунку до другого десятка – 25:9.

Останній шанс зачепитися за бодай одне залікове очко подолянки мали у третій партії. Після рівної гри на старті сету гості навіть повели у рахунку – 6:8. Головний тренер лучанок Богуслав Галицький вирішив поміняти Любов Ужву на Марину Скрипник, та до технічної перерви динаміка у партії не змінилася – 8:12. Після лучанки таки дотиснули суперниць. Останнє слово у матчі було за Анастасією Тищенко, яка ефектним «цвяхом» завершила гру – 25:17.

«Я задоволений грою своєї команди, - резюмує Галицький. – Дуже добре, що відновились перед туром Анна Степанюк і Анастасія Тищенко. Ми потрохи починаємо грати у свій волейбол, в команди з’являється стиль гри. Хоча турнірне становище у нас - не найкраще, та ми ще поборемося за право потрапити у «фінал чотирьох» цього сезону».

За такими видовищними іграми луцькі вболівальники відверто скучили. «Ми підтримуємо «Континіум» у всіх іграх, але набагато приємніше вболівати, коли твоя улюблена команда перемагає, - розповідає лучанин Станіслав Суднікович. – Надіємося, що у наступних турах ми побачимо ще багато хороших матчів у їх виконанні».

Після дев’яти зіграних турів «Континіум-Волинь-Університет» займає п’яту сходинку у турнірній таблиці з активом у 25 очок. Відстань від четвертого місця становить 12 пунктів. Наступні ігри підопічні Галицького зіграють на виїзді проти рівненської «Регіни». Ігри заплановані на 30-31 січня.

Фото - Микола МАРТИНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus