USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Континіум порушує договір оренди з Луцькрадою?

29 Червня 2010 14:00
Депутат Луцької міськради Сергій Григоренко 29 червня ініціював перегляд договору оренди з компанією групи «Континіум», яка орендує комунальну земельну ділянку біля гіпермаркету «Там-Там».

За словами Григоренка, земля надана в оренду два роки тому за умови, що компанія побудує підземний перехід на проспекті Соборності. Проте, переходу досі немає.

«Натомість, компанія здає в оренду землю підприємцям на умовах надання «маркетингових послуг». Розміщення цих кіосків, торгових площ не погоджено з Луцькрадою, а тому варто переглянути умови договору з компанією групи «Континіум», - вважає Григоренко.

Обранець громади також просить надати статистику знесення кіосків, які розміщенні незаконно.

Депутат Андрій Козюра також пропонує переглянути умови розміщення кіосків, проте вже в Центральному парку відпочинку і культури імені Лесі Українки. Він зазначає, що така торгівля незаконна. А комплекс «Пташиний гай», не маючи дозволів на торгівлю, розширює свої межі до каруселей.

Козюра просить юридичне управління Луцькради висунути «судові позови до підприємців про примусове знесення павільйонів, які перетворюються на нерухоме майно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Боярин Показати IP 29 Червня 2010 17:59
Откуда у Континиума деньги на подземный переход???
ЙОВАН до Боярин Показати IP 30 Червня 2010 00:06
А звідки у них кошти на добудову " Там-там"-у. Кошти є.Та вони , ніби, і не проти підземного переходу.Принаймі, документацію розробляли.
пппп'' до ЙОВАН Показати IP 30 Червня 2010 12:57
Для будівництва їх і немає. Не бач, що за кілька років ніякого руху???
VSC до Боярин Показати IP 30 Червня 2010 11:52
ЦУМ продали, теперь деньги есть.
goodok Показати IP 29 Червня 2010 18:14
ну скажіть будь ласка, КОМУ ВІН ТРЕБА, цей підземний перехід? Зробіть пішохідний міст нормальний і все буде добре, але ж і з мостами в нас біда! Вони стоять недобудованими роками. Які ж відмінності моста і підземки? 1. При будівництві підземки на перекриття, перебудову самих комунікацій піде шалене бабло, та ще й пів міста буде то без світла, то без води, то без газу) А з нашими підрядниками, це затягнеться знову на кілька років. 2. В разі виникнення непердбачуваної ситуації (а вона виникне, повірте! це ж наш рідний Луцьк) будівництво заглохне, законсервується. В такому разі під недобудованим мостом їздити можливо, а над викопаним котлаваном хто ризикне???? Я ні, краще обїзними) І взагалі, будівництво така річ, де все добре, якщо робиться все на совість, а якщо виникають якісь нюанси, накладки, затягування часу, то знайте: хтось або забагато або замало взяв в кишеню...
Exaboto до goodok Показати IP 29 Червня 2010 21:51
Ти не правий. Підземний перехід кращий за міст 1 - візуально; 2 - фізично легше переходити; 3 - пункт 2, 3 брєд. там нема що перебудовувати. Якщо будувати буде "наш рідний Луцьк" то проблеми будуть, інша справа приватна фірма. Вона бабло спускати не буде.
ss6669 Показати IP 30 Червня 2010 00:06
А комплекс «Пташиний гай» бере гривню за відвідання їх біотуалету, навіть після того, як посидиш у них в барі. Де це таке бачене?! Гнати у три шиї!
goodok Показати IP 30 Червня 2010 22:15
До Ексабото. Я ПРАВИЙ: 1. як може бути кращим візуально те, чого не видно? з умілим підрядчиком міст завжди буде прикрасою міста; 2. переходити не легше: на міст людині треба вийти і спуститись, при цьому долаючи висоту у 6 метрів. Підземка ж має бути на глибині 8-10 метрів... 3. місто може, ще й з невеликими капіталовкладеннями. Просто місцева влада - інтелектуальні імпотенти. На рахунок твого поняття "брєд", ти б спочатку років 30 попрацював в будівельній галузі, тоді можливо щось зрозумієш з того, що зараз не в змозі ;) Останні слова не сприймай в образу, я ж не ображаюсь на твій "брєд"!
OrestN Показати IP 30 Червня 2010 22:50
goodok: "Просто місцева влада - інтелектуальні імпотенти". Це можна тільки підтвердити!!! Чому Григоренко про це ТІЛЬКИ через два роки згадав? Бо мабуть вже достатньо "накосив капусти"? А тут восени перевибори і БЮТівці полетять в трубу зі своїми махінаціями з орендами і дерибанами?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus