USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому в Чернігові роздавали гречку?

28 Вересня 2015 18:44
Роздавання гречки під час довиборів до парламенту в 205 окрузі (Чернігів) одним з кандидатів, - не що інше як демонстрація того, що влада довела населення до зубожіння.

Про це заявив український політик, член політради партії УКРОП Ігор Палиця під час прес-конференції з нагоди представлення кандидатів у депутати місцевих рад від політсили, 26 вересня.

Нагадаємо, під час довиборів у Верховну раду в Чернігові кандидата у нардепи від УКРОПу Геннадія Корбана звинуватили в підкупі виборців. Річ у тім, що мешканцям міста роздавали гречку в наметах з символікою УКРОПу, а люди стояли в чергах по 10 годин.

Ігор Палиця переконує, що більшість людей досі не зрозуміли ролі роздавання гречки Геннадієм Корбаном у Чернігові.


«Вся структура влади працювала на перемогу Березенка (Сергій Березенко – конкурент Геннадія Корбана під час виборів у Чернігові, людина Петра Порошенка, керівник Державного управління справами – ред.). Президент унеможливлював поразку Березенка: міська рада, міліція СБУ, навіть Саакашвілі з «ті тушками» працювали на Президента. Коли я запитав у Корбана про ціль цієї акції, він відповів: «Якби я роздавав гречку для того, щоб виграти, я б ї роздавав через агітаторів, які б ходили по квартирах і просили проголосувати». А він зробив це відкрито в центрі міста, щоб показати, що людям немає за що їсти і немає за що існувати. Показати, що люди їдуть з усього міста в центр, аби стати в чергу і взяти кілька кілограмів гречки. Він показав цій державі, що вона довела людей до жебрацтва», - пояснив Ігор Палиця.


Він додав: Геннадій Корбан зробив цю провокацію, знаючи, що такі дії скрізь паплюжитимуть. Натомість всіх, кого упіймали за підкупом виборців від конкурентів, – не покарали.

«Корбан роздавав гречку відкрито, біля свого штабу, і розумів, що відбувається. А щодо тих, хто скуповував голоси, кого ловили з машиною, зброєю, грошима, кого передавали міліції - немає жодної кримінальної справи, бо вся міліція працювала на Березенка», - почснив Ігор Петрович.

«На це треба звертати увагу. Інакше в нас не буде суспільства, його узурпують. Безумовно, потім скинуть цього узурпатора, - не знаю яким шляхом, але Україна нетерпима до таких речей. Я не хочу, щоб була ще одна революція, чи ще щось. Я хочу, щоб в Україні було суспільство, яке б працювало законним чином. А такі речі, коли одним дозволяється все, а інших потім скрізь за це ганьблять – такого бути не може», - резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хлоп Показати IP 28 Вересня 2015 21:00
Тобто, за логiкою пана Палицi, тi, що брали гречку, прониклися патрiотизмом та свiдомiстю, та голосували проти Корбана, а не за нього?
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2015 22:36
Вай. А почему маршал-Гречко ПРОСТО не делал все по-совести? Не снялся с выборов, когда они стали нечестными.. не отступил, когда игра стала выше совести, - стала выше политических амбиций? Почему дальше дерется за место?! "В Одессе нищий просит милостыню. Подходит Исаак, долго ищет в карманах, наконец достает один рубль, кидает его в шляпу и говорит: - Извини, Абрамчик, вчера я женился, теперь у меня жена и теща, так что я не могу давать тебе два рубля. Абрам вскакивает и кричит на всю улицу: - Евреи, идите скорей сюда! Посмотрите на этого потца! Вчера он женился, а сегодня я уже должен его семью кормить!"
007 до Лучанин Показати IP 29 Вересня 2015 15:54
"Вчера он женился, а сегодня я уже должен его семью кормить!" - аплодую стоячі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus