USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Арешт Корбана – царський подарунок Кремлю», - політик

5 Листопада 2015 08:00
Екс-нардеп Тарас Стецьків вважає, що враховуючи те, що жоден регіонал, відповідальний за розстріли на Майдані, не сидить у в'язниці, а так звана антиолігархічна кампанія починається з єдиного олігарха, який в 2014 році став на бік України і вніс чималий внесок у зупинку сепаратизму на сході, коли такі регіонали як Ахметов, Новинський, Пінчук та інші пальцем об палець не вдарили, щоб захистити цю країну, це неможливо трактувати інакше, як пряму послугу Путіну.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю для http://ghall.com.ua/ розповів екс-народний депутат Тарас Стецьків. На його думку, затримання Геннадія Корбана було санкціоновано особисто Петром Порошенко. Це дуже серйозна помилка президента, оскільки цим він розв’язав ще один внутрішньоукраїнський конфлікт.
«Це може мати вибухонебезпечні наслідки для внутрішньополітичної ситуації в Україні і може бути вигідно тільки зовнішній стороні. Почати в умовах незакінченої війни ще один конфлікт між олігархічними угрупованнями - це зробити неймовірно царський подарунок Путіну. Мені здається, що враховуючи те, що жоден регіонал, відповідальний за розстріли на Майдані, не сидить у в'язниці, а так звана антиолігархічна кампанія починається з єдиного олігарха, який в 2014 році став на бік України і вніс чималий внесок у зупинку сепаратизму на сході, коли такі регіонали як Ахметов, Новинський, Пінчук та інші пальцем об палець не вдарили, щоб захистити цю країну, це неможливо трактувати інакше як пряму послугу Путіну» - заявив Тарас Стецьків.

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що під час спецоперації в Дніпропетровську правоохоронні органи затримали, крім Геннадія Корбана, ще одну людину – Михайла Кошляка. Кільком особам, яких планували затримати, вдалося втекти, додав Шокін. 31 жовтня, почалися масові обшуки в київському офісі партії УКРОП. У ГПУ пояснили, що в Дніпропетровську проходить спецоперація з ліквідації ОЗГ і зазначили, що політичного підгрунтя в цих обшуках немає. Тоді керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України.

Сьогодні, 4 листопада, Печерський суд Києва постановив перенести розгляд скарги адвокатів Геннадія Корбана на наступний день та привести затриманого політика до будівлі суду. Після оголошення вироку суду у залі депутати, які підтримують Корбана, почали висловлювати обурення. А потім зафіксували смс-повідомлення, яке отримав прокурор з вказанням вручити Корбану підозру.

У своїх перших коментарях журналістам в залі Новозаводського райсуду Чернігова Геннадій Корбан не скупився на їдкі висловлювання на адресу президента України.

До слова, прокоментував дії президента у прямому ефірі телеканалу «1+1» і член політради «Укропу» Ігор Палиця.

«Вчора вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вчора вся країна побачила повне нехтування законом», - сказав політик. З його слів, це була демонстрація сили Адміністрацією Президента. Ігор Палиця називає цей крок помилкою. Також Ігор Палиця заявляв, що позиція Президента України Петра Порошенка в питанні продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus