USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кордон України з Білоруссю посилили патрульними літаками

18 Вересня 2017 16:41
Під час навчань «Захід-2017» Держприкордонслужба посилила контроль за північною ділянкою прикордонною авіацією.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Державна прикордонна служба України продовжує проводити посилені заходи безпеки на всіх ділянках кордону. Перш за все це пов’язано з проведенням російсько-білоруських навчань «Захід-2017», які розпочались з 14 вересня та триватимуть до 20 вересня.

Зокрема в прикордонному відомстві проводилися двоступеневі командно-штабні навчання органів управління та підрозділів органів охорони державного кордону. Вони тривали в рамках оперативної підготовки Генерального штабу ЗСУ.

Нині прикордонники продовжують прикривати напрямки можливих провокативних дій та збройних вторгнень у тісній взаємодії з ЗСУ, Нацгвардією та Нацполіцією по всіх ділянках. До заходів також залучаються резерви прикордонного відомства. Такі заходи триватимуть щонайменше до закінчення навчань «Захід-2017».

Крім того, дані напрямки посилено прикордонною авіацією. Зокрема, екіпажі авіаескадрилей на патрульних літаках проводять повітряний моніторинг кордону і вже обстежено близько 900 км держрубежу.

Як відомо, білорусько-російські військові навчання «Захід-2017» розпочалися 14 вересня та триватимуть до 20 вересня.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЙСЬКО-БІЛОРУСЬКІ НАВЧАННЯ СХОЖІ НА ПІДГОТОВКУ ДО МАСШТАБНОЇ ВІЙНИ, - НАТО

У той час, коли Росія проводить «Захід-2017» на теренах Білорусі, в Україні розпочалися масштабні військові навчання з військовими частинами та підрозділами оперативного командування «Захід» на території Волинської, Рівненської та Житомирської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus