USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У РФ і Білорусі стартує другий етап навчань «Захід-2017»

17 Вересня 2017 12:57
Завданнями другого етапу білорусько-російських навчань Захід-2017, який розпочнеться 17 вересня, є відпрацювання управління військами під час відбиття агресії проти союзної держави.

Про це повідомив представник міністерства оборони Білорусі Володимир Макаров, передає Кореспондент.

«З 17 вересня розпочинається другий етап навчання, під час якого будуть відпрацьовані питання щодо управління військами під час ведення військових дій при відбитті агресії проти союзної держави в умовах мінливої обстановки, організації взаємодії та всебічного забезпечення в інтересах вирішення поставлених завдань», - сказав Макаров.

За його словами, штабам усіх рівнів протягом етапу належить відпрацювати широкий спектр завдань, пов'язаних з управлінням військами під час відбиття наступу сухопутних угруповань противника, веденням контрдиверсійної боротьби з диверсійно-розвідувальними групами умовного противника і незаконними збройними формуваннями, організацією взаємодії і всебічним забезпеченням.

«На полігонах військовими частинами і підрозділами регіонального угруповання військ будуть відпрацьовані питання щодо ведення оборонного бою, заходів забезпечення живучості, здійснення зміни районів зосередження, пошуку, блокування і знищення незаконних збройних формувань за підтримки авіації», - зазначив представник міноборони.

Читати ще: Чи бояться лучани навчань «Захід-2017». Відеоопитування

Нагадаємо, на першому етапі навчання пріоритетну увагу було приділено питанням боротьби з диверсійно-розвідувальними групами умовного противника і незаконними збройними формуваннями.
Раніше прес-секретар президента Білорусі Наталія Ейсмонт заявила, що офіційного запрошення Олександру Лукашенку приїхати на навчання Захід-2017 у Росію не надходило.

Білорусько-російські військові навчання «Захід-2017» розпочалися 14 вересня та триватимуть до 20 вересня. За офіційними даними, у маневрах візьмуть участь 13 тисяч військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АК 47 Показати IP 17 Вересня 2017 14:10
А де ж вторгнення в Украіну??? про яке тут несамовито ллють з усіх каналів? Банда Парашенка-Гунчика вішае лапшу тут всім ,хавайте на здоров"я ,нам аби нам ділити награбоване не мішали!
! до АК 47 Показати IP 17 Вересня 2017 14:34
Вам потрібно вторгнення ? Чи вторгнення на Сході України вам замало ? Чи ви просто дебіл ? І не забудьте сказати, - "ми жє братья и адинарод"...
ОЛЕГ до АК 47 Показати IP 17 Вересня 2017 16:54
Ти ,що дол***06?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 17 Вересня 2017 16:51
Я в шоці! Постійно сплю і какаю. Кіко вже можна залякувати народ та сіяти ворожнечу?
Ґенадій до АНАТОЛЬ_ Показати IP 17 Вересня 2017 21:03
Сіяти ворожнечу ??? Ну ти зовсім спалився ватан! Ще скажи "мі жє адін народ"... ХАХАХА, оцеж і палєво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus