USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корпорація BBC скасувала всі ліцензії на фільми та серіали для Росії

23 Серпня 2022 06:40
Російські пропагандисти бідкаються, що Британська Телерадіомовна Корпорація (BBC) відкликала дозволи на свої фільми та серіали. Вони вже почали зникати з місцевих онлайн-кінотеатрів.

Як повідомляє джерело, низка проєктів усе ще доступна на таких платформах, як «Кінопоіск». Це серіали «Доктор Хто» та «Мерлін», наприклад, а також «Тюдори», «Порожня корона», «Убиваючи Єву» та інші. Однак багато інших уже зникли для окупантів, пише 24 канал.

Наразі недоступні такі серіали, як:

«Вулиця різника»,

«Міс Марпл»,

«Війна і мир»,

«Гордість та упередження» та інші.

Виправдовуючись за зникнення контенту, «Кінопоіск» написав своїм користувачам, що «передплатний каталог ніколи не був статичним – контент додавався та випадав». Компанія ще раніше заявляла, що продовження прав на закордонний контент тепер займає більше часу і частина творів видаляється. А щоб применшити ймовірне незадоволення клієнтів, вказують на те, що на сервісі виходять інші зарубіжні новинки.

Ще в березні BBC оголосила, що через вторгнення росії в Україну, припинить ліцензування всього контенту для росіян, тому можна стверджувати, що тільки зараз почали завершуватись деякі контракти.

Наразі неясно, що буде з контентом, який залишився. Імовірно, компанія просто дочекається закінчення договорів на кожен окремий продукт і більше не буде їх продовжувати. Таким чином поступово російські стримінгові сервіси втратять і все інше.

Як уточнює джерело, «Яндекс», якому й належить сьогодні «Кінопоіск», уклав довгостроковий контракт із BBC Studios у 2019 році. Він передбачав права на трансляцію понад 100 годин нового художнього контенту, виробленого BBC. Це серіали, фільми та понад 150 дитячих шоу та мультфільмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus