USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп від БПП за $55 тис. скасовував діючі ліцензії на видобуток бурштину

26 Червня 2017 18:47
Народний депутат Борислав Розенблат вимагав 55 тисяч доларів за скасування діючих спецдозволів на видобуток бурштину чотирьом компаніям.

За даними слідства, таку суму народний депутат отримав для «скасування спеціальних дозволів на користування надрами, виданих низці приватних компаній», передає Еспресо.

«Він кожен крок супроводжував вимаганням за своє сприяння. Наприклад, Житомирська обласна прокуратура припиняє законні ліцензії на видобуток бурштину, які отримали раніше 4 компанії. Суд припиняє дію цих ліцензії», - зазначив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

З його слів, це відбувалось так: мовляв, дай мені за це гроші і я буду впливати на прокурорів та суддів.

Як повідомлялося, антикорупційні органи заявили, що Розенблат (фракція «Блок Петра Порошенко») і депутат з фракції "Народний фронт" Максим Поляков вимагали хабар від компанії-нерезидента за видобуток бурштину в Україні. 19 червня НАБУ і САП затримали 3 помічників народних депутатів, охоронця і двох представників громадської організації за підозрою в отриманні 300 тисяч доларів хабара для передачі Розенблату і Полякову.

Антикорупційна прокуратура буде просити у суді 12 років ув'язнення з конфіскацією майна для народного депутата від БПП Борислава Розенблата як для особи, що вчинила особливо тяжкий корупційний злочин. Розенблата хочуть позбавити депутатської недоторканності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну й Показати IP 26 Червня 2017 21:46
ще не позбавили депутатської недоторканості? Це означає воно має за собою широкі плечи ройсманів і хорошенків, а їх немало в Україні.....Крім того синів вибраного єгвою народу, ТРОҐАТЬ НЕЛЬЗЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus