USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Корпус технічного коледжу на Волині хочуть врятувати від руйнації

4 Вересня 2017 12:06
Виготовити проект реконструкції корпусу технічного коледжу у Любешові, стіна якого нещодавно обвалилася, пропонують в облраді: щоб запобігти подальшій руйнації, роботи потрібно виконати до початку опалювального сезону.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 4 вересня.

Голова комісії Петро Савчук повідомив, що пропонує розглянути питання щодо виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації з реконструкції будівлі Любешівського технічного коледжу ЛНТУ.

З його слів, на будівельні роботи потрібно 16 мільйонів гривень, адже ситуація справді аварійна. Він пропонує звернутися до нардепів та голови ОДА щодо виділення коштів з держбюджету. Кошти варто знайти невідкладно, роботи потрібно виконати до початку опалювального сезону, щоб надалі не руйнувався корпус. З його слів, за експертною оцінкою, будівлю можна відновити, немає потреби в її знесенні, в цілому приміщення придатне для використання. Якщо роботи не будуть зроблені до початку опалювального сезону, існуватиме загроза подальшої руйнації.

Отже, депутати апелюватимуть до членів бюджетної комісії облради заради виділення коштів напряму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2017 12:23
А по якій ПРИЧИНІ було обвалення ?? Самі по собі капітальні будівлі не падають ...
Знаю до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2017 16:54
А причина досить цікава... Одна особа взяла в оренду територію першого поверху і їй здалось, що вікна, які там є -- замалі ... От і вирішила поставити набагато більші. Майстри, які цим займались, відмовляли її, однак... Як тільки були вийняті старі рами та почали вибивати стіну для більшого вікна, а це ж перший поверх, вся стіна й рухнула....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus