USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Корпус волинського університету планують термомодернізувати

13 Квітня 2024 09:35
Університет імені Лесі Українки планує термомодернізацію навчального корпусу № 6, що на вулиці Ковельська, 15 у Луцьку. Виш оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт корпусу. Відзначимо, що на Ковельській, 15 розташований корпус факультету культури і мистецтв ВНУ.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua до 23 квітня.

Очікувана вартість розробки проєкту – 990 тисяч гривень.

Під час розробки документації проєктанти мають провести обстеження несучих і огороджувальних конструкцій будівлі для визначення та оцінки їх технічного стану.

Проєкт повинен передбачати комплекс робіт з теплоізоляції, улаштування зовнішніх стін та цоколю; комплекс робіт з теплоізоляції, улаштування неопалювальних горищ та дахів; заміну або ремонт зовнішніх дверей та/або облаштування тамбурів зовнішнього входу; заміну або ремонт віконних блоків; встановлення вузлів обліку теплової енергії, електричної енергії, холодної води; встановлення індивідуального теплового пункту; встановлення автоматизованої системи енергомоніторингу; модернізацію системи опалення; встановлення автоматичних регуляторів температури повітря у приміщеннях на опалювальних приладах водяної системи; комплекс робіт із модернізації та облаштування системи вентиляції зі встановленням рекуператорів, витяжних і припливно-витяжних систем вентиляції з механічним спонуканням; комплекс робіт із модернізації та облаштування системи освітлення у приміщеннях будівлі тощо.

Як вказано в супровідній документації, джерело фінансування – бюджетні кошти, передбачені в держбюджеті за програмою «Вища освіта, енергоефективність та сталий розвиток».

Проєктно-кошторисну документацію на термомодернізацію навчального корпусу № 6 Університету імені Лесі Українки мають підготувати до 29 листопада 2024 року.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Університетом імені Адама Міцкевича в Познані

Нагадаємо, делегація ВНУ у Страсбурзі взяла участь у зустрічі координаційної групи «Співпраця європейських та українських університетів: стан та перспективи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонім Показати IP 13 Квітня 2024 10:51
1 млн лише за один проект як обклеїти будівлю пінопластом - це україна
Ольга Показати IP 15 Квітня 2024 17:18
Подейкують, що вже й переможець є до торгів, оскільки умови чітко прописані під нього. Це якась фірма волиньпрестижпроект. От побачите, що виграють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus