USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Корвет «Луцьк» Росія віддавати не хоче

22 Квітня 2014 10:42
Корвет "Луцьк" зараз знаходиться в одній із севастопольських бухт. Його і значну частину іншої техніки поки не планують передати Військово-морським Силам України.

Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на портал Флот України і джерела в Чорноморському флоті РФ.

Також не планується передати Україні підводний човен "Запоріжжя".

Згідно з інформацією видання, 57 членів екіпажу "Запоріжжя", які залишилися служити в Росії, нині займаються обслуговуванням систем підводного човна. Заходи щодо підготовки до передачі "Запоріжжя" до складу національних ВМС не передбачаються.

Окрім підводного човна "Запоріжжя" в севастопольських бухтах на сьогодні також знаходяться корабель управління "Славутич", корвети "Тернопіль", "Луцьк","Хмельницький", "Придніпров'я ", морський тральщик "Чернігів", танкер "бахмач", буксир "Кременец", медичне судно "Сокаль", навчальні катери "Нова Каховка", "Сміла", "Чигирин".

У Донузлаві - великий десантний корабель "Костянтин Ольшанський", морський тральщик "Черкаси", базовий тральщик "Геническ", артилерійські катери "Добропілля" і "Херсон", протидиверсійний катер "Феодосія". З приводу виведення кожного корабля, тривають окремі переговори з російською стороною. Нагадаємо, всього на даний момент Україні повернені 13 кораблів, що знаходилися в Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
флот Показати IP 22 Квітня 2014 10:43
Віддали металобрухт, а сучасні бойові кораблі вони не віддадуть!
кримчанин Показати IP 22 Квітня 2014 12:29
Це результат діяльності бютівського міністра оборони Кожина який запропонував командуючем Березовського і кроку не зробив щоб якось захистити небоєздатне українське війско. У всьму світі діє статут караульної служби який не то, що вимагає а зобовязує застосовувати зброю при нападі на війскові обєкти. Не виконання статуту це злочин, але коли план зкординованний то це назвали витримка і непровокування яка привела до поразки з міліардними збитками.
йося моргенштерн Показати IP 22 Квітня 2014 12:35
Я интересуюсь знать где вы видели сучасні бойові кораблі!!!
боцман до йося моргенштерн Показати IP 22 Квітня 2014 14:17
Саме "Гетьман Сагайдачний" і "Луцьк" були у ВМС України самими сучасними, по мірках "сучасності" України!
Я до боцман Показати IP 22 Квітня 2014 16:43
А "Гетьман Сагайдачний" теж не наш?!
замбоцмана до боцман Показати IP 22 Квітня 2014 20:53
Ще плюс тернопіль найновіший наш корабель 2002 року

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus