USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кошториси і штатні розписи волинських комунальних закладів будуть погоджувати в облраді

22 Квітня 2021 15:09
Для того, аби в майбутньому не виникало непередбачуваних ситуацій на комунальних підприємствах і установах, у Волинській облраді хочуть погоджувати основні фінансові документи.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії 21 квітня в контексті змін до бюджету області.

Зокрема, депутати погодили зміни до кошторису області, запропоновані бюджетною комісією. Крім перерозподілу видатків, обранці громади вирішили, що варто більше контролювати заплановані витрати комунальних установ та підприємств.

Цю пропозицію під час бюджетної комісії вніс депутат Володимир Бондар. Він переконував, що ця зміна виникла після бюджетних слухань, коли аналізувати фінансову ситуацію в обласних комунальних підприємствах і закладах.

Вказаним пунктом пропонується щоб голова обласної ради за погодженням з профільними департаментами та управліннями ОДА, а також з відділом з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області затверджував кошториси, загальні та спеціальні фонди, фінансові плани, штатні розписи підприємств, закладів, установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Також це стосується підприємств, установ та організацій інших форм власності, які утримуються за кошти обласного бюджету.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 22 Квітня 2021 18:33
Давно пора так робити.Для чого в Луцьку,де 14 бібліотек -три обласні.Там сидить по 50-70 прац,у яких по15 тисяч заробітної плати,а в директорів по 20 і більше.Читачів взагалі нема-всі дописують масово.Ніхто зараз не ходить в бібліотеки тому,що все є в Інеті.Що нема де використати ці мільйони,які йдуть на утримання цих "бездельників".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus