USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти обласного бюджету Волині невдовзі отримає лікарня, бібліотека та школа

7 Травня 2009 17:42
Постійна комісія Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності погодила зміни до бюджету області, – повідомляє 7 травня репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк запропонував 150 тисяч гривень виділити на потреби Волинської обласної інфекційної лікарні. За словами губернатора, у цьому медзакладі необхідно завершити роботи з облаштування боксів (спеціальних приміщення з виходом назовні, призначених для ізоляції інфекційних хворих або осіб, у яких запідозрюється інфекційне захворювання, – «ВН»). І хоча у обласній інфекційній лікарні все ще є багато проблем, проте, на думку Миколи Романюка, їх слід вирішувати поступово.
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк запропонував спрямувати 150 тисяч гривень з обласного бюджету Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки. Крім того, пан Грицюк вважає, що варто 28 тисяч гривень бюджетних коштів дати на фінансування потреб, пов’язаних з завершенням будівництва школи у селі Ворончин Рожищенського району.
Всі пропозиції бюджетна комісія облради схвалила, передбачивши, що на відповідну суму зменшиться резервний фонд обласного бюджету. Крім того, при перегляді у майбутньому казни області, депутати повернуться до розгляду питання фінансування сертифікації луцького аеродрому.
Члени комісії взяли до відома і інформацію про виконання обласного бюджету за перший квартал 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus