USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчан найбільше турбують земельні питання

16 Січня 2009 17:22
Упродовж минулого року до міської влади Ковеля звернулося майже  9,5 тисячі громадян, що на 2,15 тисячі більше, ніж у 2007-му.  Заявники порушили 4,8 тисячі питань, – повідомили «Волинським Новинам» у Ковельському міськвиконкомі.
Посадові особи міськради та виконкому розглянули всі звернення, яких цьогоріч було більше на 21%. Основна частина їх вирішена позитивно. Окрім того, 17,5% заяв перебувають на додатковому контролі до остаточного вирішення. Відмовлено у вирішенні 3,5% заявників.
Також зросла кількість ковельчан, які прийшли на особистий прийом до міського голови та його заступників.
Понад половина – 59% – звернень від загальної кількості стосуються надання земельних ділянок в оренду та приватну власність. Актуальними залишаються комунально-побутові питання: проведення капітальних ремонтів житлових будинків, під\'їздів, покрівель,  доріг, забезпечення житлом тощо.
Про розв\'язання проблем соціального характеру йшлося переважно у листах пенсіонерів, інвалідів, одиноких матерів, багатодітних родин. Щоправда, на 10% зменшилася кількість клопотань про надання одноразових грошових матеріальних допомог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus