USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельчани хочуть митися, та ніде?

12 Лютого 2009 14:30
Після закінчення засідання Ковельського міськвиконкому до владців звернулися півтора десятка ковельчан пенсійного віку щодо функціонування у місті лазень. Про це 12 лютого повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пенсіонери обурені тим, що залізнична лазня не працює. Як розповів перший заступник міського голови Ковеля Геннадій Сорока, нещодавно відбулися перемовини між представниками міської влади та Львівської залізниці щодо функціонування лазні.
Було досягнуто домовленостей, що залізничникам виділиться компенсація за обслуговування пільгових категорій городян. Пан Сорока запевнив обурених пенсіонерів, що лазня запрацює вже у найближчу суботу.
Також пенсіонери занепокоєні тим, що досі не працює міська лазня. За словами протестувальників, міський голова Ковеля Сергій Кошарук запевнив, що 30 серпня 2008-го вона запрацює, про що є інформація у газеті «Вісті Ковельщини». Проте, як розповів пан Сорока, відповідальність за це лежить на підприємстві, яке орендує приміщення.
Посадовець каже, що цю проблему неодноразово розглядали під час засідань виконкому та на сесіях міськради. Розірвати ж договір оренди, згідно з чинним законодавством, є досить важко. Член виконкому Олег Кіндер запропонував розглянути це питання під час наступної сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus