USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчани рятують лелек від голоду

27 Березня 2013 10:46
У Ковелі впродовж тижня підгодовують лелек хлібом та рибою, - повідомляє Ковельська міська рада.

Березень – час, коли перелітні птахи повертаються із місць зимівлі. Упродовж тижня на околиці Ковеля місцеві мешканці спостерігають за лелеками, яких тут оселилося понад чотири десятка. У зв’язку з непритаманною для цього сезону холодною погодою лелеки потрапили в екстремальні умови і потребують допомоги людей.



Представники громадської організації «ЕкоВолинь» разом із рятувальниками провели акцію з підтримки птахів. Голова ГО «ЕкоВолинь» Володимир Співак каже, що спеціально для підгодовування лелек купили свіжої риби та хліба. Активісти організації й надалі спостерігатимуть за перебуванням птахів та підгодовуватимуть їх.



Захисники природи звертаються до ковельчан із проханням допомагати лелекам, оскільки ослаблені перельотом птахи не мають доступу до їжі через скуті кригою ставки та річки. А також сподіваються, що завдяки небайдужості місцевих мешканців птахи не загинуть, а дочекаються весняного тепла, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus