USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельська райрада вимагатиме у Порошенка «негайно припинити війну»

20 Липня 2015 17:35
Звернення до Президента України Петра Порошенка планують прийняти під час позачергового засідання сесії Ковельської районної ради.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова райради Ігор Верчук.

«Сьогодні до мене прийшла група жінок, які принесли текст звернення до Президента України за підписом майже 500 осіб з вимогою скликати позачергову сесію районної ради. Звернення спрямоване до Президента з вимогою виконати передвиборчу обіцянку і негайно припинити війну на сході. Ось такі справи. Обіцяне необхідно або виконувати, або бути обачливим у роздаванні обіцянок», ‒ йдеться у дописі.

Нагадаємо, напередодні президентських виборів у травні 2014 року президент Петро Порошенко дав обіцянку про те, що антитерористична операція не триватиме місяцями, а триватиме годинами.

Сьогодні до мене прийшла група жінок, які принесли текст звернення до Президента України за підписом майже 500 осіб з ви...

Posted by Ігор Верчук on 20 Июль 2015 г.


Як повідомляє Kowel.com.ua, позачергову сесію районної ради планують провести 22 липня. Під час засідання хочуть розглянути звернення до Президента України та Генерального прокурора України щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ї ОМБР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
цікаво Показати IP 20 Липня 2015 17:53
А як же Кремль, путлєр?! Може ті жіночки туди ЗАНЕСУТЬ звернення?! Що, Крим вже вернули москалі?! Чи, може, від Донбасу відчепилися?! ПОГАНІЙ ВЛАДІ завжди ЩОСЬ несуть....
Волинянин Показати IP 20 Липня 2015 19:06
А що? Правильно! Обіцяти - людське, а не виконати - чортяче (народна мудрість). Лао-цзи казав про війни: "Де побували війська - там ростуть терен, і колючки. Після великих війн настають голодні роки. І перемогу віддрізняють похоронні процесії ".
Лучанка Показати IP 20 Липня 2015 19:32
А скільки жіночкам за підписи заплатили?
Анонім до Лучанка Показати IP 20 Липня 2015 23:18
А може вони не бажають, щоб їхні діти гинули для того, щоб, наприклад, гарант став ще багатшим?
Ковель до Лучанка Показати IP 21 Липня 2015 08:40
Платять тобі в під’їзді за виконану роботу на колінах
ковельчанка Показати IP 20 Липня 2015 22:01
Верчук "возомнив" себе великим політиком-популістом... кашу заварить а ви людоньки розгрібайте...!
ковельчанка Показати IP 20 Липня 2015 22:05
Верчуку - голова райради це перш за все керівник-менеджер з управління а не політик
Анонім Показати IP 21 Липня 2015 03:20
Звернення до Президента України Петра Порошенка пишуть і не розуміють, що Порошенко вважає людей за бидло - бо інакше не став би обманювати. А так - набрехав із три короби щоб встадити свою дупу в крісло президента і про всі свої обіцянки забув. Так щю люди правильно роблять - політики у нас повинні відповідати за свої слова, інакше нормальної країни не буде ніколи. А не хоче виконувати своїх передвиборчих обіцянь - геть із влади! Нехай повертається назад на свою фабрику Рошен, яку так і не закрив у Ліпецьку в Росії. Це не генеральний головнокомандувач збройних військ України, а олігарх часів януковича, який дорвався до влади і від януковича нічим по суті не відрізняється. Так само бреше і краде.
АТО Показати IP 21 Липня 2015 08:53
«Православна Церква Московського Патріархату є для Путіна одним із найбільш впливових важелів утримування країни в своїх інтересах. Якби священики дійсно щиро хотіли, щоб не проливалась кров, то зробили б заяву: або Путін припиняє війну, або вони виходять із складу УПЦ (МП) і стають незалежними. Я переконаний, це б зупинило війну, і Путіну довелося б шукати інші шляхи для врегулювання ситуації», – таку думку під час хард-ток-шоу «DROZDOV» (щовівторка о 22:00 на телеканалі ZIK) висловив колишній заступник голови СБУ, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський. На думку військового, Путіну запаморочили голову його ж успіхи – високі рейтинги та третій термін. Тож він втратив орієнтири, де лежить справді позитивний шлях для Росії, а де – реальні загрози. «Напавши на Україну і відібравши Крим, він відштовхнув від себе найбільш потужний і близький для Росії потенціал – Україну. Путін навіть не бачить, яка загроза його очікує зі східного боку», – вважає експерт. Путін планував легко ввійти в Україну, адже був переконаний, що його тут чекають із відкритими обіймами. І спротив, на який він на штовхнувся, його шокував. «Найбільша проблема Путіна в тому, що він бере приклад із російських царів, які приходили сюди для розширення імперської території. За всю історію російський народ ніколи не був щасливим – люди жили обірваними, в халупах. Влада ніколи не дбала, щоб народ жив добре. І сьогодні так. Росіяни, маючи такі можливості, не можуть досягти нормального рівня життя», – резюмував Олександр Скіпальський. Про це повідомляє Zik.
tnt Показати IP 21 Липня 2015 08:56
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus