USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ковельська земля нецікава бізнесменам?

14 Серпня 2009 16:13
На землю комерційного призначення у Ковелі попиту немає. Цей факт констатували під час засідання виконкому Ковельської міськради, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У мерії Ковеля стверджують, що 23 земельні ділянки комерційного призначення досі не продані. У місто приїжджали навіть представники бізнесових структур Києва, однак усіх потенційних претендентів відлякує ціна землі. А тому надходження в бюджет розвитку міста суттєво менші від запланованих.
 
Дещо краща ситуація щодо продажу землі для спорудження індивідуальних будинків. Начальник відділу Держкомзему у місті Ковелі Вадим Логвінов зазначив, що зараз ускладнилася процедура грошової оцінки землі.
 
Член виконавчого комітету міськради Олег Кіндер запропонував вказані ділянки перепрофілювати під індивідуальне житлове будівництво. Ковельський міський голова Сергій Кошарук доручив це обговорити профільній депутатській комісії Ковельської міської ради.
 
Довідково:
 
Заступник Ковельського міського голови Володимир Бойко 14 травня, під час засідання виконкому міської ради запропонував визнати роботу відділу Держкомзему у місті Ковелі за перший квартал незадовільною. Пан Бойко був стурбований тим, що надходжень від продажу землі у Ковелі практично немає.
 
А тому роботу відділу Держкомзему на його думку варто визнати незадовільною. На думку заступника ковельського градоначальника, мабуть, після такого рішення земельники «тоді заворушаться» і почнуть працювати краще. Натомість міський голова Ковеля Сергій Кошарук зазначив, що визнавати роботу земельників незадовільною – некоректно. Врешті, і сам пан Бойко відмовився від власного формулювання про незадовільність роботи земельників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus