USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ковельські каратисти святкували день народження залу

22 Вересня 2016 08:46
Доджо – саме так у деяких східних бойових мистецтвах називається місце, де спортсмени проводять свої заняття. Нещодавно ковельському «Shevchuk Dojo» виповнилося три роки.

«Загалом, зал східних єдиноборств функціонує набагато довше, ніж три роки, просто рівно стільки часу пройшло з того моменту, як почав тут тренувати групу кіокушин карате», - розповів тренер Василь Шевчук.
Свято відбулося у традиційному для каратистів стилі: відкрите виснажливе тренування за участю всіх ковельських каратистів гілки кіокушинкайкан з показовими виступами та приємними несподіванками.

«Я дуже вдячний всім тим, хто упродовж цих трьох років допомагає мені розвивати кіокушинкайкан у Ковелі: батькам, які довіряють нам, тренерам з інших видів спорту, своєму тренеру і за сумісництвом голові Волинського обласного осередку УФКК шихану Дмитру Волинцю та благодійникам, завдяки яким у Ковелі з’явився такий зал, і діти мають можливість та всі умови тут тренуватись», - подякував тренер.
Наприкінці тренування учні Доджо продемонстрували силу кіокушину у традиційному стилі каратистів – тамішіварі (розбивання твердих предметів). Такий метод є надзвичайно видовищний та мотиваційний для молодого покоління. На офіційниій частині свята «старожили» клубу отримали невеличкі подарунки – фірмові футболки «Shevchuk Dojo».

«Ми нікому не відмовляємо, ми не закрите товариство. У нас займаються діти від 6 років і дорослі, які приходять разом зі своїми ж дітьми. Думаю, що немає нічого кращого, ніж власний приклад батьків щодо здорового способу життя», - підсумував Шевчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus