USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Ковельські медики отримали реанімобіль

22 Липня 2018 09:00
Ковельське МТМО отримало реанімаційний автомобіль Mercedes-Benz від німецьких благодійників Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте.

Про це повідомляє Сергій Товкач на сторінці «Ковель МТМО» у Фейсбуці.

Це вже другий спеціальний автотранспорт такого класу подарований Malteser Schwerte ковельським медикам.

Німецьку делегацію Мальтійської Служби Допомоги в Центральній районній лікарні Ковельського МТМО зустрічали міський голова Олег Кіндер, головний лікар медоб'єднання Олег Самчук, представники майже двохтисячної спільноти ковельских медиків.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук, відзначаючи неоціненну діяльність партнерів Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте, поінформував, що презентований реанімобіль всього лиш невелика частина вантажу, зібраного німецькими друзями. Ще один гуманітарний «транш» для потреб МТМО – 24 тони матеріальних цінностей медичного призначення оформлюється на в'їзд до України з Євросоюзу.

Керівник Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте Вольфганг Бооз, звертаючись до медиків та керівництва міста від імені «мальтійців» подякував за вручені відзнаки і запевнив ковельчан у подальшій співпраці в найвідповідальнішій сфері людського буття – охороні здоров'я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus