USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вода на подвір'ї, у гаражі та в хаті: ковельчани страждають від підтоплень

3 Квітня 2018 21:43
Вже близько 6 років жителі вулиць Фестивальна, Лермонтова та Назарія Яремчука мікрорайону Ковель-2 потерпають від постійних підтоплень.

Неодноразово мешканці зверталися до міської виконавчої влади та постійно отримували формальні відписки та обіцянки.

Лише наприкінці 2017 року завдяки активній позиції жителів та за сприяння депутатів Ігоря Пініса та Галини Стасюк фракції УКРОП у Ковельській міськраді ситуацію вдалося зрушити з мертвої точки.

Нині проводяться роботи по водовідведенню з вулиць Лермонтова та Назарія Яремчука. Причиною підтоплення є непродумана роздача земельних ділянок та руйнування канав, через які вода витікала природнім шляхом.

На жаль, невирішеною залишається проблема підтоплення домівок на Фестивальній. Картина вражає: подвір'я повністю затоплені водою, сморід від вигрібних ям, вода стоїть у гаражах, підвалах, сараях та навіть у декого у будинках, а мешканці не можуть вийти з домівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus