USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ковельські освітяни додали барв рідному місту, розмалювавши лавки на набережній

12 Травня 2022 19:11
У Ковелі на набережній провели акцію "Розмалюй своє місто". Від ідеї до її реалізації – кілька кроків. І їх впевнено зробили ковельські освітяни. Нещодавно вони запланували додати барв нашому місту. І дружною командою усе здійснили.

Упродовж двох днів колективи шкіл та дитсадків розфарбовували лавки на набережній, повідомили у Ковельській міській раді. Всі вийшли дуже різні, але надзвичайно красиві. Тепер, наголошують у мерії, навіть шкода сідати на них, а краще приходити сюди на екскурсію, аби вкотре переконатись, які талановиті люди працюють у ковельських закладах освіти.

Тепер на набережній можна побачити зоряне небо, соняхи, гілку сакури, веселі ноти. Зокрема, ЗДО №7 та ЗДО №8 обрали для оформлення петриківський розпис. Досить тонка робота, яку дуже ретельно і майстерно виконали представники цих колективів.
А їх сусіди, ЗДО №4, вирішили свою лавку перетворити на абстрактну картину. Кажуть, що хочуть додати людям настрою та позитиву. А що зображено – нехай кожен вирішує сам.

За словами заступниці міського голови Наталії Маленицької, у Ковелі скористалися досвідом європейських міст, де повсякчас працюють над зміною вигляду та кольоровою гамою об’єктів благоустрою.
"Тепер людям на набережній буде ще приємніше проводити час. Особливо нове оформлення має сподобатись дітворі. Усе тут зроблено з великою любов’ю. Спрацювала і здорова конкуренція, адже кожен колектив хотів, аби їх робота сподобалась ковельчанам та гостям нашого міста. Тож приходьте на набережну з родиною, друзями, і усе побачите самі", – закликають у мерії.
Міський голова Ігор Чайка подякував усім, хто долучився до акції "Розмалюй своє місто": "Наші освітяни є дуже активними, і не лише ініціюють зміни у Ковелі, а й самі їх втілюють у життя. Приємно було спостерігати, як тут дружно і весело працювали. Дуже прошу тепер усіх берегти цю красу. Нехай якнайдовше усе це радує нас і додає хороших емоцій".
Кожен заклад освіти підписав свою "авторську" лавочку та буде доглядати за її станом, а за необхідності оновлювати малюнок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 12 Травня 2022 20:34
дуже оптимістично та красиво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus