USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельський прокурор судиться з депутатом. Під «роздачу» потрапила і газета

20 Січня 2009 15:55
Ковельський міжрайонний прокурор Сергій Масалов звернувся до Ковельського міськрайонного суду з позовом про захист честі та гідності до депутата Ковельської міськради Ярослава Шевчука та районної газети «Вісті Ковельщини». Ціна позову – не мало і не багато – 50 тисяч гривень. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У прокурора виникли претензії до статті Ярослава Шевчука під назвою «Атракціон марнотратства, або Фінансова розпуста під патронатом ковельського міжрайонного прокурора Масалова», опублікованої в газеті «Вісті Ковельщини».
У статті Ярослав Шевчук розкритикував механізм фінансування із міського бюджету будівництва у Ковелі роледрому та позицію міжрайонної прокуратури.Однак пан Масалов вважає, що вказана стаття містить відомості, які ганьблять мою особу, в тому числі як Ковельського міжрайонного прокурора, принижують мою честь, гідність і ділову репутацію».
У позовній заяві як відповідачі названі депутат Ярослав Шевчук та газета «Вісті Ковельщини». Сергій Масалов вимагає опублікувати в газеті статтю за авторством депутата зі спростуваннями, окрім того, просить суд стягнути із пана Шевчука 50 тисяч гривень моральної шкоди.
На перше судове засідання Сергій Масалов не з\'явився, бо, як повідомили суд із прокуратури, вранці того дня він відбув на похорон. Розгляд позову перенесено.
Головуюча по справі суддя Тамара Луньова задовольнила клопотання відповідача та його представника витребувати матеріали прокурорської перевірки за фактом використання бюджетних коштів на спорудження у парку роледрому, посадову інструкцію міжрайонного прокурора та інші документи, – повідомляє «Ковельська правда».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 20 Січня 2009 16:22
Цю тему підняла і газета Волинь! Молодці! А чого обіжатися прокурору, відмив грошенят і сиди тихенько! Адже наш народ лише пошумить, а толку ніякого, дій ніяких!
Анонім Показати IP 21 Січня 2009 06:43
Та власне, що масалов забагато хоче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus