USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

КП «Ласка» не поспішає забирати безпритульних цуценят з вулиць

13 Серпня 2019 17:26
Попри скарги та прохання містян забрати із вулиць Луцька безпритульних, та ще й агресивних собак, у КП «Ласка» не поспішають братися за роботу.

Як розповіла під час оперативної наради у міськраді директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у міста Луцьку» Лариса Карп’як, на лінію оперативного реагування Луцької міської ради «15-80» надійшов 21 дзвінок-скарга стосовно безпритульних собак на вулицях міста.

«Зокрема, на бездомних собак скаржились мешканці вулиць Мамсурова, 10; Бенделіані, 3а; Станіславського, 50; Лесі Українки, 55; Ландау 3, 5,7; Дубнівської 34б д/с №15, 73а; Володимирської, 108; Цукрової, 4; Бульвару Дружби Народів 4а, 15. Вказану інформацію передали на реагування в КП «Ласка». Втім, варто зауважити, що деякі адреси повторюються неодноразово протягом багатьох тижнів. Крім того, надходять прохання забрати цуценят з вулиць міста, але ці прохання так і не вирішуються», - зазначила посадовиця.

Таку інформацію підтвердив і виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. Мовляв, дійсно збільшилась кількість скарг від лучан щодо бездіяльності КП «Ласка».

«На вулицях Луцька стало дуже багато безпритульних собак. Зберіть колектив, бо треба попрацювати. Не можна, щоб на вулицях міста було стільки безпритульних, та ще й агресивних собак», - звернувся він до представника КП «Ласка».

Також посадовець наголосив, що під час наступної оперативної наради чекає на звіт щодо роботи та діяльності вищезгаданого підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 13 Серпня 2019 17:43
Усі у нас такі розумні.... А хто дасть відповідь чому собак побільшало?
Люсенька до Лучанка Показати IP 14 Серпня 2019 01:39
Поналовлювали псів по всій області, повідпускали в Луцьку.
Партія зелених до Лучанка Показати IP 14 Серпня 2019 08:16
Собак дійсно побільшало, тому що різного роду зоо активісти позвозили блоховозів з навколишніх міст (наприклад із Хмельницького) до Луцька і просто напросто випускають їх на вулиці. Зараз навіть у центрі міста багато безпритульних собак, як часто бувають досить агресивними. Місту потрібно відновити відділ Очистки...
ігор луцький Показати IP 13 Серпня 2019 18:02
Будуть слухати звіт про діяльність чи може бездіяльність кп Ласка?
лучанка Показати IP 13 Серпня 2019 18:57
У Європі , у Франції ,зокрема ,собак з притулку, яких не забрали люди протягом відведеного часу, присипляють. І країна багата, і народ гуманний, а підхід раціональний. Головне безпека і здоров"я людей, а не пси.
Люсенька Показати IP 14 Серпня 2019 01:36
Дама з ласки по телефону сказала, що вони неохоче беруть цуценят, так як ті майже зі стопроцентною вірогідністю помруть у притулку від вірусів та інфекцій.Що на волі в них є більше шансів вижити і якщо собаки не представляют загрози для людей, їх брати не будуть
Собачий тато Показати IP 14 Серпня 2019 12:14
поблемою збільшення кількості безпритульних тварин, є навіть не "ласка" а переважно різні громадські активісти зоозахистники, які підгодовують різних бездомних тварин, забезпечують їм умови для подальшого розмноження,потім ті ж самі люди жаліються, що в місті розвелось багато собак які збиваються в зграї нападають на людей і розносять різні хвороби. Це всеодно як жалітись на подвіря яке заросло бурянами але не давати їх вирвати бо вони живі. А КП "Ласка" повинно відловлювати і присипляти тварин а не відпускати їх назад на вулиці, "замилюючи" тим самим очі суспільству.
Органістий максим Показати IP 25 Листопада 2020 14:15
А увас є доставка?
Волонтерка Показати IP 4 Листопада 2023 11:36
Як вам не соромно,що ви мелете,ви давали тій твариині життя,щоб відбирати його в неї.Відділ очистки вам треба,то давайте повернемось в епоху совка,де безпритульних тварин попросту відстрілювали.Безсовісні,із за таких,як ви,ці тварини на вулиці,бо нікому нічого не треба!Це від таких як ви треба очищати місто,і вас потрібно усипляти,бо ви далі свого носа нічого не хочете бачити і користі з вас для природи немає ніякої.Потрібно на законодавчому рівні запровадити обов'язкову стерилізацію тварин,з певними ,звичайно винятками і при чому робити це безплатно,а не як в "Ласці"вимагають за це 800 гр.Яка різниця чия тварина,домашня чи безпритульна.А,якщо люди підбирають хворих і просто тварин і лікують їх і доглядають,і потім хочуть їх стерилізувати,то де їм взяти такі гроші,а,якщо тварина не одна,як їм потім доказати,що вона була підібрана з вулиці?Ви хоча б раз поспілкуйтесь з Богданюк(зав.КП"Ласка"),з нею ж не можливо спілкуватись,вона не адекватна,хто взагалі взяв її на цю посаду?Ви послухайте як вона говорить з людьми.Багато людей хоче взяти тваринку,але після спілкування з нею,пропадає всяке бажання,вона ж тобі всі печінкИ виїсть,і меле,чорт знає що,ще й при розмові дивиться в другу сторону,як тільки шию не зверне!Коротше:відношення до людей хамське,робота з населенням роз'яснювальна не проводиться,тварини не прилаштовуються,тварини підкинуті і проблемні не приймаються,волонтерів на територію КП не пускають,не КП,а якась закрита військова база.Загалом,просто жах.Шановні представники влади,зверніть накінець увагу і поміняйте щось,бо вся ця історія заходить в глухий кут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus