USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КП «Полігон» на Волині може зупинити діяльність через ціни на пальне

30 Жовтня 2018 13:38
Директор Володимир-Волинського комунального підприємства Олександр Козичко 30-го жовтня повідомив, що діяльність «Полігону» на межі зупинки. Причиною цього є зростання цін на пальне. КП відповідає у Володимирі-Волинському за вивезення сміття та прибирання вулиць міста. Також проводить ремонтні роботи на об’єктах благоустрою міста, пише Буг.

Про це керівник підприємства повідомив на щовівторковій оперативній нараді керівників структурних управлінь Володимир-Волинської міської ради.

«Ми вже вибираємо все пальне, що можемо. Ще трохи так пробудемо і змушені будемо зупинити роботу. Сьогодні дизпаливо по 32…»,– заявив Козичко.


Міський голова Петро Саганюк пояснив, що на початку року підприємство «Полігон» заклало тариф на дизельне пальне близько 20 гривень, але після різкого зростання ціни опинилося в скрутному становищі.

«Вони зараз заправляються під чесне слово. Буде засідання бюджетної комісії, де розглянуть питання, щоб допомогти підприємству. Їм необхідно зараз виділити близько 190 тисяч гривень. На засіданні сесії 9-го листопада, сподіваюся, депутатський корпус підтримає це рішення», – прокоментував мер Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus