USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Крадіїв електрокабелю спіймали «на гарячому». ФОТО

26 Липня 2012 18:36
Двох лучан працівники міліції затримали на місці злочину ‒ чоловіки крали кабель в одному з будинків Луцька.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Вчора, 25 липня, працівники ВДСО при УМВС України у Волинській області та роти патрульної служби Луцького МВ УМВС України у Волинській області затримали двох мешканців обласного центр. Обох спіймали «на гарячому», коли ті крали електрокабель.

До диспетчерської надійшов сигнал про те, що в одному з будинків обласного центру пошкоджено кабель. У підвалі багатоповерхівки правоохоронці затримали крадіїв. Зловмисники відрізали 33 метри електрокабелю. Міліція вилучила крадене при затриманні. Також у хлопців при собі були знаряддя пилки, сокира тощо.

Чоловіки зізналися, що кабель викрадали, щоби пізніше здати на скупку кольорових металів.

Наразі за фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus