USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чиновницю Волинської ОДА, яку спіймали на хабарі, звільняють

25 Серпня 2021 19:42
У Волинській облдержадміністрації ліквідують управління транспорту та зв’язку. Його вирішили приєднати до Департаменту інфраструктури ОДА.

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Юрія Погуляйка від 25 серпня, пише Вісник+К.

Чиновницю, яка очолювала управління, повідомили про скорочення посади.

У документі зазначено, що чисельність управління скоротять: максимальна заявлена кількість посад у департаменті інфраструктури – 34 працівники.

«Правонаступником зобов’язань, прав та обов’язків управління транспорту та зв’язку Волинської обласної державної адміністрації є департамент інфраструктури», – йдеться в розпорядженні.

Щодо припинення функціонування управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації створять комісію. Упродовж двох місяців юридичну особу – управління транспорту та зв’язку – ліквідують.

Як розповіла Суспільному начальниця управління інформаційної політики ОДА Карина Мариневич, начальницю управління транспорту та зв’язку Наталію Остапкович, котру в березі цього року спіймали на отриманні хабара, усунули із займаної посади на час розгляду її справи у суді. Нагадаємо, вона вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Чиновницю, зі слів речниці облдержадміністрації, попередили про ліквідацію посади керівника управління транспорту та зв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ххх Показати IP 25 Серпня 2021 20:35
треба садити з конфіскацією.
Анонім Показати IP 25 Серпня 2021 21:04
Недовго жбан воду носив.
Петрович Показати IP 25 Серпня 2021 21:22
Шота мутять!
Компенсація Показати IP 26 Серпня 2021 10:27
Кльово в нас вирішують проблеми: нема посади-нема покарання, та й ще дуже гарну винагороду отримає при звільненні при скороченні. Як то кажуть: Небило би щастя да нежастье помогло (((((
Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Серпня 2021 18:00
Keрівництво Волинської ОДА вже подбало про ексначальницю управління транспорту та зв’язку Наталію Остапкович. Думаєте Наталочка збирала конверти з грішми тільки для себе особисто, якщо вона і мала з того щось, то не більше 5-7%, а левова частка зібраних хабарів, як раніше передавалась так і на сьогодні передається чиновникам місцевої та обласної влади.
Аліна до Психопланетарій, Лип Показати IP 27 Серпня 2021 08:13
Все правильно. Її просто злили, стала цапом - відбувайлом. Видно, грошики не донесла куди треба було. Звичайний сільський дядько вкраде курку , то має три роки державного харчування. А тут нічого. Скоро побачимо, матиме не гіршу посадув іншому відомстві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus