USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Краса та мистецтво минулого століття в одному флаконі – на виставці Пін Ап*

30 Травня 2022 18:17
Познайомитися наживо зі стилем Пін Ап можна на виставці, яка зовсім скоро відбудеться у Києві. Організатори заходу намагаються максимально чітко передати атмосферу минулого століття, привернути увагу до цілої епохи красунь та дати можливість вивчити історію розвитку Пін Ап за експонатами.

Представлені предмети мають історичну цінність, оскільки є частинкою життя цілого народу – американців. Любов останніх до красунь у стилі Пін Ап зросла до світових масштабів.

Характерні риси красунь у стилі Пін Ап

Герої привабливих колажів і картинок вміли привернути увагу, залишаючись у рамках пристойності. Дівчата відзначилися грайливою усмішкою, хитро примруженими очима і провокаційними позами. Сюжет формувався таким чином, що перед народом поставав образ ніжної красуні у звичайних побутових умовах. Тут показані і розмова телефоном, і ситуація на кухні, і пустотлива розмова на вушко. Недаремно плакати в стилі Пін Ап були дуже популярні серед військових армії США.

Біографія стилю Пін Ап

Пін Ап бере назву від дієслова to pin up – приколювати до стіни картинку. Розвиток друкованої промисловості та поліграфії призвів до того, що газети стали доступними для кожного американця. Саме в них публікували відразу портрети гарячих красунь, які привертали увагу. Ці картинки дбайливо вирізали і прикріплювали на стіну як прикраси. Далі з'явилися календарі у подібному стилі, колоди карт тощо. Портрети дівчат у стилі Пін Ап публікували на рекламних щитах, образ такої красуні цілком успішно приміряла Мерилін Монро.

Доторкнутися до минулого – переглянути виставку в Києві

Відвідати виставку та розбавити будні яскравими емоціями корисно не лише для загального розвитку. Справжніх «живих» експонатів лишилося зовсім небагато. Навіть через десятки років мистецтво Пін Ап привертає увагу, тому що дівчатам з картинок 40-60-х років минулого століття вдалося домогтися неможливого – стати відомими у всьому світі без вульгарності та грубості.

Виставка допомагає зрозуміти, як розвивався напрямок, що сприяло спаду популярності та якими були характерні риси стилю. Захід висвітлюватимуть у пресі, він позиціонує себе як виставка приватної колекції для всіх охочих та поціновувачів стилю Пін Ап.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus