USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Краще один раз побачити. Чому не варто зволікати з оглядом, якщо вирішили купити квартиру в Луцьку*

30 Листопада 2021 08:59
Обираючи житло, варто послугуватися кількома правилами. Одне з них – «Довіряй, але перевіряй», а інше – «Краще один раз побачити, аніж сто разів почути». І якщо за першим правилом треба виділити час на перевірку документів і забудовника, то друге наочно демонструє, як обіцянки реалізовують на практиці.

«Дуже часто клієнти телефонують, приходять на офіс, потім знову розмовляють телефоном, додатково консультуються. Натомість чомусь відтягують огляд квартири на будівництві. А якраз-таки під час огляду можна все побачити на власні очі і скласти власну думку про житло, його якість», – зауважує керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

Вона наголошує: обираючи квартиру, дуже важливо прийти і подивитись особисто. Так, передусім можна одразу ж оцінити якість виконаних робіт.

«Ми завжди радимо приходити до нас на огляд квартир у ЖК «Caramel Residence» з майстрами, які роблять ремонти, знаються на цьому і, можливо, будуть виконувати ремонтні роботи у клієнта після купівлі квартири. Так само можна прийти з власним мірилом, щоб перевірити якість стяжки, чи рівні відкоси, які у нас, до слова, виставлені під маячки, чи рівні стіни. Ми абсолютно готові до того, що до нас прийдуть фахівці, які знають, як мають бути якісно встановлені вікна чи двері, бо вони в нас – із сертифікатами якості, і монтаж роблять тільки перевірені підрядники», – наголошує вона.

Разом з тим, під час огляду квартири можна вже чітко уявити, як облаштувати майбутнє помешкання і візуально розставити меблі. Під час вибору квартири у ще не завершеному об’єкті є можливість подивитися, який вигляд мають вже здані помешкання.

«Так само під час огляду буде набагато зрозуміліше, чи достатньо денного освітлення в квартирі, комфортність поверху, як розташовані кімнати, вигляд з вікна, чи зручна вхідна група, який під’їзд. Усе це є в нас на фотографіях, презентаціях, рендерах. Але погодьтеся, візуальне сприйняття важливе, словами так не опишеш, як це сприймається під час візиту на об’єкт», – резюмує Ірина Кушпель.

Вона зауважує: менеджери ЛДБК завжди готові виїхати в робочий час із клієнтами на будівництво ЖК «Caramel Residence» та оглянути обрану квартиру. А для тих, хто впродовж тижня надто зайнятий, огляд можна організувати й у суботу з 10:00 до 15:00 за попереднім записом.

По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу.

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus