USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завжди хотіли жити в ЖК «Caramel Residence», – волиняни, які першими оформили «Доступну іпотеку»*

23 Квітня 2021 11:56
Державна програма іпотечного кредитування «Доступна іпотека 7%» вже почала працювати. Першим на Волині цей кредит оформив лучанин, який придбав таким чином майнові права на житло в житловому комплексі ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК.

«Щойно запрацювала ця програма, я почав цікавитися варіантами від забудовників, адже це має бути житло на первинному ринку в будинку, якому не більш як три роки. Річ у тім, що на нашу сім’ю, відповідно до програми, ми можемо придбати житло до 50 квадратних метрів, оскільки нас з дружиною поки що двоє. І, як виявилося, таких варіантів у нас в Луцьку майже немає. На щастя, в ЛДБК нам запропонували хороший варіант квартири площею 48 квадратних метрів і ми одразу ж взялися оформлювати документи, бо компанія вже була акредитована. Квартира доволі простора, з великою кухнею, хорошим плануванням, що нам одразу ж сподобалося», – розповідає лучанин Борис Дідай, який першим скористався іпотечною програмою.

Будинок, в якому подружжя придбало квартиру, відповідно до намірів забудовника, планують здати у четвертому кварталі цього року. Тож кредит брали не під вже здане житло, а під майнові права. Такі кредити сьогодні оформляє у Луцьку АТ «Кредобанк».

«Рішення щодо кредиту було ухвалено дуже швидко, практично за день. Небагато часу витратили і на збір усіх документів, бо там не потрібно стосів паперів, лише мінімальний список. Було одне спілкування з забудовником, одне з банком, а потім спілкувалися за допомогою месенджерів. Дуже вдячні менеджерам ЛДБК, які все фахово підказали й порадили, як і що зробити, куди звернутися. Хочеться відзначити їхню професійність, бо вони не тільки доступно пояснили щодо програми кредитування, а й дали ще чимало консультацій: як краще облаштувати помешкання, до кого звернутися, де знайти фахівців. Видно, що менеджери давно працюють в цій сфері, знають усі процедури, допомогли з технічними питаннями, дали всі номери телефонів, за якими можна уточнити побажання і нюанси зі світлом, сантехнікою», – каже Борис Дідай.

Лучанка Ірина Повх також однією з перших скористалася програмою «Доступна іпотека», аби придбати житло в ЖК «Caramel Residence». Каже, вже давно поставила собі за мету купити тут квартиру, тож цим шансом не могла знехтувати.

«Я сама народилась на 40-му, тут моя дитина ходить в школу, район мені дуже подобається. Щойно почалося будівництво «Caramel Residence», я сказала чоловікові: «Тут ми будемо колись жити». Ми навіть інших варіантів не розглядали. І район подобається, і забудовник теж, але коштів власних не вистачало. Ми спершу хотіли придбати квартиру в лізинг, оскільки чоловік – службовець ДСНС і саме діяла державна програма забезпечення житлом надзвичайників. Але, на жаль, її закрили. Я майже два роки постійно цікавилася в менеджерів, чи є якісь ще програми, якими можна було б скористатися. І врешті запрацювала програма «Доступна іпотека 7%» , – каже щаслива власниця квартири у новобудові.

Вона розповідає, що довідок потрібно мінімум: крім паспорта й коду, подали довідку про доходи і рух коштів на карткових рахунках. Рішення про видання кредиту було оформлено практично за три дні. Тож родина нетерпеливо чекає кінця року, коли заплановано здати новий будинок і коли буде готова їхня двокімнатна квартира.

Керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель відзначає: участь в державній програмі – це ще одне свідчення довіри до компанії як надійного забудовника.

«Наша компанія завжди була флагманом щодо участі в державних програмах. Ми стали одними з небагатьох, хто не побоявся брати участь в програмі «Доступне житло», і близько сотні луцьких сімей змогли таким чином собі придбати квартири. Тож ми одними з перших подали документи на акредитацію для участі в програмі «Доступна іпотека 7%» і її успішно пройшли. За час нашої діяльності ми заробили репутацію надійного партнера, адже всі наші будинки було здано вчасно, без жодних порушень чи скандалів. І тому нам довіряють і банки, і держава, і клієнти», – резюмує вона.

По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus