USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку придбати комфортну квартиру*

26 Травня 2021 12:11
Зручність – це той параметр, який помічаєш за його відсутності. І при виборі житла комфорт гарантує не так площа, кількість кімнат чи вікон, як фаховість планування. А це – царина ергономіки. Саме параметри ергономіки на рівні відчуттів нам сигналізують: зручно жити в цьому помешканні чи ні. І якщо їх враховувати при виборі майбутнього житла, тоді комфортне помешкання, в якому зручно і приємно жити, гарантовано.

Чи можна визначити, що житло не ергономічне? Так. Якщо в помешканні складно знайти спокійний куток для відпочинку чи для роботи, чи недостатньо світла, або ж непросто підібрати меблі, а жоден з ремонтів й перестановок ці проблеми не розв'язують, тоді справді тут проблема в ергономіці.

«Часто під час вибору квартири починають з оцінки квадратури приміщень або рахують кількість кімнат. Насправді житло треба підбирати залежно від ваших потреб і темпу життя. Наприклад, якщо ви працюєте з дому, то в квартирі треба буде облаштувати робоче місце з достатнім освітленням. Якщо у вас маленькі діти – треба подбати про ігрову зону. Якщо часто збираєтеся в родинному колі або з друзями, варто, щоб у квартирі було достатньо місця для таких посиденьок і щоб потім ця площа могла вдало трансформуватися для інших потреб. Одним з правил ергономічності квартир є наявність місця, де було б комфортно зібратися усім членам сім’ї, і можливість усамітнися кожному», – пояснює керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.
Сьогодні житло – це не тільки місце, де лише ночують. Карантинні обмеження змусили багатьох людей перенести додому і роботу, і відпочинок, і навчання. Тому змінилися й підходи до вибору житла. Насправді в ергономіці важливо все: від висоти стелі (для хорошої вентиляції і відсутності відчуття тисняви) до сторін світу й форми кімнат. Довгі коридори, вузькі спальні, де ледь втискається двоспальне ліжко – це точно не про комфорт.

«У наших будинках ми проектуємо квадратні або прямокутні кімнати, де легко розставити меблі, і ви не будете натикатися на їх кути. Також плануємо коридори, де можна встановити містку шафу, буде місце для верхнього одягу, взуття. Так можна розвантажити спальні і знайти місце для необхідних речей. Аналогічно з кухнями: в наших нових будинках вони великі й легко трансформуються у вітальні. Під час облаштування будь-якого житла має бути баланс між площею, що забезпечуватиме вільний простір, і площею, яка буде зайнята меблями. І було б дуже добре, якби клієнти, вже оглядаючи потенційну квартиру, уявляли собі, як цей простір вони організують. Ми ж, своєю чергою, пропонуємо варіанти, як можна комфортно оформити і обставити помешкання. Наприклад, такий подарунок зробили власникам однокімнатних квартир: дизайнери розробили три варіанти інтер’єрів відповідно до планування в наших будинках», – зазначає Ірина Кушпель.
Часто ергономіка не обмежується лише самим житлом, а й стосується організації всього простору, включаючи ліфти, спільні коридори, під’їзди, парковки тощо.

«Ліфтова шахта у наших будинках не прилягає до стін квартир, тож мешканцям не заважає шум руху ліфта. Будинки ЖК «Caramel Residence» розташовані відповідно до сторін світу й рози вітрів. У більшості квартир вікна виходять на різні сторони світу, що забезпечує рівномірне природне освітлення в помешканнях. Великий плюс нашого комплексу – це прилеглий парк, тож свіже повітря в середмісті (а це – рідкість) теж іде «в комплекті», – провадить представниця Будівельної компанії ЛДБК.
До комфортного проживання належать й інші складові: наявність місць для дозвілля та відпочинку, занять спортом. І такі місця в цьому комплексі є, додають в компанії. Адже на території передбачено кілька ігрових майданчиків, вуличні тренажери, лавки та ліхтарі. А для безпеки – контрольований в’їзд та можливість встановлення відеодомофонів.
По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу.

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus